Top 7 razloga zbog kojih trebate ljetovati na Cipru

Otok Cipar možda i nije vaš prvi izbor za ljetovanje i putovanje, ali bi to trebao biti. Jedan od najvećih i najljepših otoka Mediterana oduševit će vas plažama, poviješću i kulturom. Ovog ljeta su putovanja iznimno povoljna. Za ponude provjerite linkove na kraju teksta. Preporuka – Harmony bay hotel u Limassolu, top izbor za ljetovanje.

Pogledajte 7 glavnih razloga zbog kojih trebate posjetiti otok Cipar. Podijelite ovaj članak na svojim društvenim mrežama.

Zbvog čistog mora

Cipar ima vrlo čisto more i dobar dio mora oko popularnih ljetovališta na Cipru ima i plitko more pa je to idealno za putovanje sa djecom.

Zbog plaža

Bijele i duge plaže, pješčane plaže kao stvorene za odmor od svega.

Zbog kulture

Kultura je ovdje nešto drugačija nego u ostatku Mediterana. Cipar je zemlja etničkih Turaka i Grka i ovdje možete vidjeti najbolje od obje kulture.

Jeftino je

Na Cipar možete avionom u sred ljeta za 100-tinjak eura, a i hoteli su gotovo 40% povoljniji nego na Jadranu

Odličan noćni život

Cipar zna kako se živi i uživa. Mnoga mjesta na Cipru imaju odličan izbor zabave cijeli dan i noć. Klubovi, barovi i restorani, najviše će se svidjeti mlađima od 40-godina

Bogata i duga povijest

Povijest Cipar je stara i preko 10 tisuća godina ( 10 000 godina) i vjerujemo da će i oni najzahtjevniji ljubitelji povijesti doći na svoje.

Cipar je siguran

Cipar je turistički jedna od najsigurnijih zemalja. Loših stvari i kriminala prema turistima ima iznimno malo i možemo reći kako je Cipar super sigurno mjesto.

Ako tražite ponude za putovanja posjetite stranicu Putujmo Jeftino. Za odličan hotel preporučujemo –  HARMONY BAY . Više informacija o cijenama pogledajte ovdje – Booking hoteli

Pogledaj još lista:

Ako tražite najjeftinija  putovanja na ova odredišta provjerite  ponudu na stranici prijevoznika ili još bolje, pogledajte najveći Hrvatski blog o putovanjima – Najjeftinija putovanja. Oni nude odlične opcije za samostalna putovanja, čak i do 50% jeftinije.

Za više informacija o putovanjima, savjete i ostalo posjetite odličnu Facebook grupu najbolja putovanja.

Za jeftine hotele uz ogroman popust kliknite na OVAJ

Credits: MPleshkun/123RF

Leave a Reply