Pet najljepših putovanja vlakom kroz Europu

Pet najljepših putovanja vlakom kroz Europu. Upoznajte najbolja putovanja vlakom kroz Europu. Predstavljamo vam najbolja putovanja vlakom kroz predivnu Europu. Od Venecije, Rima do Londona ili Pariza, ovo su najbolje destinacije koje možete i trebate posjetiti putujući vlakom kroz Europu. Za neke od ovih destinacija treba dosta novca, ali druge su opet vrlo povoljne pa tako izdvajamo putovanje kroz Italiju kao najbolju i najpovoljniju budžet opciju za putovanje vlakom. U nastavku teksta pogledajte 5 predivnih i najboljih putovanja vlakom kroz Europu.

Ako želite ponudu za ova putovanja možete ostaviti komentar. Jeftina putovanja možete pronaći i na stranici Putujmo Jeftino.

Credits: Lightpoet/123RF

Dopustite da vam predstavimo najbolju tražilicu za rezerviranje hotela online. Preko Hotelscombineda možete gotovo uvijek pronaći najjeftiniji smještaj za bilo koju destinaciju, bilo kada i bilo gdje. Jednostavno kliknite na ovaj link – HOTELESCOMBINED. Zatim upišite ime destinacije (primjer London) i datume i kliknete na traži. Ova tražilica je na Hr jeziku i cijene su u kunama. Možete uvijek pronaći i do 40% jeftinije ponude nego na stranicama putničkih agencija. Uvjerite se i kliknite na link iznad.

Italija, od Venecije do Napulja

Posjetite Veneciju autobusom ili automobilom iz Hrvatske i pripremite se za nezaboravnu avanturu. Vlakom od Venecije do Napulja možete za samo 6h i to za samo 39 eura za jedan smjer odnosno 78 eura za povratnu kartu u ugodnom i najbržem Italu. Super komforan vlak će vas provesti kroz cijelu Toskanu i Veneto sve do kraja Italije. Posjetite Firencu, Bolognu, Sienu, Rim i Napulj kao usputne postaje. Preporučujemo da za ovo putovanje rezervirate karte barem 30 dana ranije. Odličan izbor hotela u Napulju možete pogledati ovdje: Hoteli u Napulju.

Vlakom od Madrida do Pariza

Putujte predivnom Španjolskom i Francuskom. Na ovom super putovanju u 13 sati možete proći nevjerojatnu udaljenost i posjetiti Pariz. Avionom (jedan smjer) već od 100 eura iz Zagreba za Pariz i onda vlakom do Madrida (ili obrnuto) pa ponovno avionom (jedan smjer) već od 100-150€ do Zagreba. Nezaboravno putovanje u trajanju od 13h i vožnjom kroz cijelu Španjolsku i Francusku. Cijena karte za vlak iznosi oko 150 eura, može se pronaći i povoljnije ako rezervirate dovoljno unaprijed. Posjetite hotelscombined i rezervirajte i smještaj u Madridu i Parizu. Odličan izbor i za bračno putovanje.

Od Münchena do Innsbrucka

Putujte od Njemačke, Münchena do predivnog Innsbrucka u Austriji. Putovanje traje nešto više od 3h, ali pogled iz vlaka ostavlja bez daha. Odličan izbor za sve željne avanture. Za 199kn možete autobusom iz Zagreba do Münchena zatim vlakom do Innsbrucka i potom vlakom do Zagreba. Odlično putovanje na budžetu. Cijelo putovanje bi vas trebalostajati manje od 250 eura ako koristite povoljne hotele ili apartmane koje možete rezervirati ovdje: Jeftini hoteli. Za rezervaciju karte za vlak pogledajte stranicu Bahn.

Švicarska odiseja, od Zermatta do St.Moritza

Predivno putovanje kroz istične i zapadne Alpe. Putovanje kakvo se rijetko kada može iskusiti. Posebno lijepo u rano proljeće. Preporučujemo putovanje u travnju. Udaljenost je oko 300 km odnosno nešto više od 7 h u predivnom vlaku na ovom veličanstvenoj ruti.

Doručak u Munchenu i večera u Veneciji

Dobro ste pročitali. Krenite ujutro iz Münchena nakon doručka i putujte kroz Italiju preko Verone do Venecije gdje dolazite u kasnim posljepodnevnim satima. Predivno putovanje u trajanju nešto više od 7h. Do Münchena možete autobusom, a iz Venecije se možete vratiti autobusom u Zagreb. Za ovo putovanje nije loše uzeti i europass u trajanju od 24h.

Credits: Just2shutter/123RF/Train

Credits: Just2shutter/123RF/Train

Leave a Reply