Posjetite Blagaj, oazu mira i prirodne harmonije

Za savršen odmor ovog ljeta ili jesni posjetite Blagaj u Bosni i Hercegovini. Ovo je jedno od najljepših skrivenih bisera Europe. Za prijevoz preporučujemo let iz Zagreba do Mostara već 600 kn povratno, a možete i autom ili autobusom. Smještaj možete pronaći preko Hotelscombineda – pogledajte.

 

Blagaj je dragulj Bosne i Hercegovine, mogli bi reći da je “skriveno” mjesto predivne ljepote. Blagaj je naseljeno mjesto i dio je općine Mostar. Za Blagaj kažu da je oaza mira i prirodne harmonije kao što možete vidjeti na fotografiji radi se o iznimno lijepom mjestu. Ovaj gradić nalazi se samo 3 km od mostarskog aerodroma i udaljen je Jadranskog mora 45 km. Na rijeci Buni nalazi se tekija koju su osnovali derviši Bektašijskog reda u XVI. st. Blagaj je danas turistički centar Hercegovine. Klikom na linkove ispod možete pogledati vrlo povoljne hotele u Blagaju i okolici.

Popis jeftinih hotela u Blagaju

 

Do Blagaja možete automobilom, autobusom preko Mostara ili avionom (leti se u Mostar). Ako želite mir, predivnu prirodu s pogledom na otomansku athitekturu te ugodne hotele u blizini Mostara, razmislite o putovanju na ovu destinaciju.

Jeste li možda biti ovdje već? Ostavite nam komentar i slobodno podijelite ovaj članak sa prijateljima.

 Booking.com

 

Leave a Reply