Maldivi su dvostruko povoljniji od odmora na Jadranu

Jeste li znali za ovo? Možda vam ovo izgleda kao bajka, ali zapravo je istina. Cijena noćenja na Maldivima u kolovozu recimo iznosi 200 kuna po osobi za boravak u hotelu dok hotel na Braču, Hvaru ili u Dubrovniku iznosi u prosjeku 1200 kuna po osobi.

Uzmete li polupansion na Maldivima u kolovozu noćenje s doručkom i večerom je 400 kuna po osobi, a za istu uslugu i boravak u hotelu na Jadranu po osobi plaćate i do 2000 kuna. Maldivi mogu biti skupi, ali samo ako to i tražite i ako želite boravak u skupim bungalovima na vodi ili skupim i otmjenim resortima popularnih svjetskih lanaca.

Odmor na predivnom Maafushiju je idila koju trebate doživjeti, a najskuplji dio ljetovanja je avionska karta. Ako platite aviokartu koja trenutno iznosi oko 4600 kuna po osobi ostalo je sve jeftino, od hrana pa do noćenja u hotelima.

Kliknite ovdje i saznajte cijene – hoteli i apartmani na Maldivima.

Mi osobno predlažemo Kaani beach hotel – odličan hotel koji nudi polupansion, doručak ili opciju sa all inclusive već od 500 kn po danu za 2 osobe.

Klikni na tražilicu, upiši recimo Maafushi ili Maldivi, izaberite datum (primjer) od 10. do 11.prosinca i pogledaj cijene hotela. Već od 100 kuna dnevno po osobi. Ako želite možete si rezervirati odmor po želji, vrlo povoljno.Booking.com

Često će mnogi reći kako u kolovozu pada kiša na Maldivima, ali to je zapravo rijetkost, a ista kiša gotovo će sigurno pasti u kolovozu i na otocima Hrvatske, a to sigurno nije razlog da odustanete od putovanja na jedno ovakvo predivno mjesto.

Nije nam namjera reći kako ne bi trebali boraviti na Jadranu, ali za one koji već misle dati i do 6000 do 7000 kuna po osobi za ljetovanje ipak postoji po nama i daleko boljih opcija, a to i u ovom slučaju bilo putovanje na Maldive.

Saznajte cijene već danas – Odmor na Maldivima.

Source. Dash/Maldives/123RF

Leave a Reply