7 najljepših mjesta Italije

7 najljepših mjesta Italije. Posjetite predivnu Italiju, zemlju s možda najviše predivnih mjesta na svijetu. Ova predivna zemlja pravi je raj za ljubitelje kulture, romantike, povijesti i arhitekture. Od Rima i Venecije pa do Sicilije i Milana, ovo je zemlja tisuću čuda i nevjerojatnih ljepota. Preporučujemo putovanje u Italiju između travnja i rujna i boravak od barem 10 dana. Ako još uvijek niste posjetiti ovu zemlju morate to učiniti što prije. Na stranici Putujmo jeftino možete pronaći najjeftinija putovanja u Italiju. U nastavku pogledajte naš izbor najboljih destinacija Italije.

Cinque Terre

Predivni Cinque Terre ostaviti će vas bez daha. Od Manarole pa sve do Vernazze. Ima 5 sela i teško je odlučiti koje je ljepše od kojega. Preporučujemo boravak od 3-5 dana. Budžet za putovanje u Cinque Terre trebao bi iznositi 50 eura po osobi po danu za javni prijevoz, hranu i smještaj. Hotel koji preporučujemo pogledajte ovdje: Hoteli Cinque Terre

Credits: Colac Sorin/ Vernazza/123RF

Credits: Colac Sorin/ Vernazza/123RF

Rim

Svi putevi vode u Rim pa tako i ovaj. Rim je predivan grad s nebrojeno puno muzeja, iskopina, ali i vrhunske hrane. Ako ste ljubitelj hedonizma, osim mnogobrojnih atrakcija Rim za vas ima i ogroman izbor ponuda za užitak za dušu i tijelo. Luksuzni hoteli, zalazak sunca, predivne večere, odlične aktivnosti. Za odličan izbor hotela preporučujemo da pogledate ovdje: Hoteli u Rimu

Credits: Maridav/Rome/Italy

Credits: Maridav/Rome/Italy

Milano

Iako je bio gotovo pa uništen za vrijeme 2. svjetskog rata, Milano je obnovljen i danas je tako veličanstven i luksuzan da spada u top 10 gradova Europe i jedan je od najbogatijih gradova na svijetu. Preporučujemo boravak od 3-4 dana. Do Milana možete vlakom iz Trsta za 39 eura ili auobusom iz Zagreba s kompanijom Panturist. Jeftini hoteli u Milanu

Credits: MorenoSoppelsa/Italy/Milano/123RF

Credits: MorenoSoppelsa/Italy/Milano/123RF

Venecija

Grad romantike, zalazaka sunca i grad ljubavi. Venecija je jedno od najboljih romantičnih mjesta u Europi odmah uz rame Parizu i Firenci. Vrhunske atrakcije, odlični restorani, nezaboravak zalazak sunca i super luksuzni hoteli. Preporučujemo boravak od barem 2 dana.

Credits: Ikalinin/Venecija/123RF

Credits: Ikalinin/Venecija/123RF

Pisa

Predivna “mala” Pisa pravi je dragulj Italije. Njezin kosi toranj jedna je od najposjećenijih atrakcija na svijetu. Ako putujte u Firencu ili Bolognu preporučujemo jednodnevni posjet ovom predivnom gradu.

Credits: Pisa by Preve Beatrice/123RF

Credits: Pisa by Preve Beatrice/123RF

Firenca

Koljevka renesanse i jedan od najromantičnijih gradova na svijetu. Vrhunske galerije i muzeji, savršeni restorani i predivni airbnb apartmani. Ovo je vrlo povoljna destinacija. Do Firence možete vlakom iz Trsta za 39 eura ili avionom iz Zagreba već od 169 eura.

Credits: DmitryK/123RF

Credits: DmitryK/123RF

Jezero Garda

Predivno jezero Garda najveće je jezero Italije i po mnogim izborima i najljepše jezero Europe. Savršen izbor ne samo za romantičan vikend nego i obiteljski odmor. Odličan izbor je putovanje u lipnju i srpnju. Do jezera Garda možete vlakom iz Trsta za 19 eura ili automobilom iz Zagreba već za samo 5h vožnje. Odlične hotele pogledajte ovdje.

Credits: Lake Garda by Freeartist/123RF

Credits: Lake Garda by Freeartist/123RF

 

Kliknite ovdje i izaberite jeftin smještaj za putovanje u Italiju.Booking.com

Leave a Reply