Čarobni raj – Olhuveli Beach & Spa resort

Čaroban raj – Olhuveli Beach & Spa resort, Maldivi

Smješten u bujnoj vegetaciji na privatnom otoku ovaj čaroban spa resort je po mnogima najbolji hotel na svijetu s najboljim plažama i wellnessom. Ako ste ikad željeli priuštiti si barem jedan dan na otoku iz snova i pružiti sebe i svojoj dragoj jedan nezaboravan dan i odmor onda je to najbolje napraviti u stilu i iznajmiti barem jedno noćenje u ovom mjestu ako planirate posjetiti Maldive.

Cijena noćenja je zapravo vrlo povoljna i za samo 200 eura 2 osobe mogu noćiti s besplatnim doručkom i masažom u hotelu, ali za boravak u jednoj od slikovitih i romantičnih vodenih vila odnosno kućica na vodi potrebno je izdvojiti 200 eura po osobi odnosno 400 eura za 2 osobe za noćenje, što je dosta novca, ali uspoređujući ovaj luksuz s drugim resortima, ovo je najbolje što si možete pružiti za ovaj iznos.

Credits: TatianaPopova/123rf

Credits: TatianaPopova/123rf

Kliknite na link ispod.

Hotel resort pogledajte ovdje – OLHUVELI RESORT

Ovaj predivan hotel se nalazi na Guraidhoo pa preporučujemo da kliknete na ovaj link i pogledate kako do hotela, što sve hotel nudi, cijene, slobodne termine i izaberite barem noćenje ili dva za potpuni užitak. Ako putujete u budžetu oko 10 000kn po osobi možete si uz avionsku kartu pružiti i do 5 noćenja u ovim predivnim vilama na vodi.

Olhuveli resort ima vrhunske masaže i odlične spa i wellness usluge, predivan resortan, moderne sobe s besplatnim internetom i doručkom, a osim doručka možete nadoplatiti i za polupansion, all inclusive ili puni pansion. Hotel ima 2 predivna bazena s efektom beskonačnosti kao i jacuzzi, teretanu, predivnu plažu i luksuzne ville na vodi.

Za prijevoz do ovog hotela potrebno je putovanje 45minuta brzim gliserom od zračne luke na glavnom otoku Maldiva, Male-u. Hotel ukupno broji 164 vile i smještajnih jedinica, a sve imaju klimu, wifi i tv.

Uživajte u kristalnim vodama oceana, savršeno bijelim plažama, romantičnoj večeri, vrhunskim masažama, sunčanju ispod palmi ili ispijajući koktel u jednoj od ovih prekrasnih vila koje se nalaze na vodi. Savršen izbor za bračno putovanje. Za više informacija ostavite nam komentar.

2 Comments

  1. Ivana July 14, 2018
    • idemoputovati July 15, 2018

Leave a Reply