Top 10 stvari koje morate učiniti u Europi za života

Top 10 stvari koje morate učiniti u Europi za života.

Preporučujemo da posjetite naše suradnike na stranici Putujmo jeftino i da pogledate kategoriju jeftinih putovanja za Europske destinacije.

Važno je znati da najbolju cijenu hotela za sve ove destinacije možete pronaći ovdje: Najbolja cijena hotela

Venecija idemoputovati 1

Source: Depositphotos

Putujete li često? Bez brige, život je dovoljno dug učinite sve ovo pa i mnogo više. Donosimo vam 10 stvari koje bi trebali učiniti na svojim putovanjima Europom.

1) Krstarenje kanalima Amsterdama

Kupite paket Heinekena i platite jeftinu vožnju brodom kanalima Amsterdama. Preporučujemo da to učinite u proljeće. Garantiramo, bit će vam to najljepša vožnja brodom u životu.

2) Kupite suvenire i cjenkajte se na Grand Bazaaru u Istanbulu

Život ne bi bio savršen bez da ste barem jednom posjetili Istanbul. Ovaj prastari Bazaar je mjesto na kojemu možete osjetiti različitost kulture i veličanstveni duh Otomanskog carstva. Cjenkanje je obavezno i vjerojatno će vam taj suvenit koji kupiti biti jedan od dražih.

3) Pozdravite Davida u Firenzi

Posjet Firenzi sam po sebi mora biti na vašoj “bucket list”. Posjet Davidovom kipu stavljamo u vrh popisa što napraviti za života.

4) Posjetite Plitvička jezera

Nedvojbeno je da su Plitvička jeera pravi dragulj Hrvatske i gotovo svi časopisi i putopisci se slažu s tim. Posjet ovim jezerima i slapovima obavezno je bez obzira odakle ste, a prava bi šteta bila da ste iz Hrvatske i niste ih posjetili.

5) Pogledajte i poslušajte operu u Beču

Ako cijenite kulturu i glazbenu umjetnost morate posjetiti Beč i prisustvovati jednoj od slavnih opera.

6) Popnite se na Eiffelov toranj

Ako još uvijek niste bili u Parizu, što čekate? Zahvaljujući Ryan Airu putovanje u Pariz nikad nije bilo povoljnije, a ulaznia za Eiffelov toranj (stepenice) iznosi samo 5 eura.

7) Posjetite Budimpeštu i uživajte u termalnim kupeljima

Osim dobre hrane, opere, veličanstvenih mostova, Budimpešta ima i ponajbolju termalnu kupelj u svijetu.

8) Popijte popodnevni čaj u Londonu

Još jednom napominjemo kako je putovanje u London vrlo povoljno ako ste iz Hrvatske upravo zahvaljujući Low cost prijevozniku Ryan Air. Posjetite London i slavne kafiće “Tea Houses” i popijte londonski čaj.

9) Razgledajte Barcelonu

Ako imalo cijenite arhitekturu, dizajn i modernizam Barcelona je mjesto koje morate posjetiti. Život ne bi trebao biti završen bez da pogledate slavna dijela Gaudija.

10) Romantičn ljetovanje na Santoriniju

Pronašli ste ljubav svog života? Kaže se da je posjet Santoriniju nezaboravan i da tamo možete pronaći pravi smisao ljubavi.

Source: Ivantagan/Montjuic/Barcelona/123rf

Source: Ivantagan/Montjuic/Barcelona/123rf

 

Kliknite ovdje i upišite datume za putovanje i pogledajte najjeftiniji izbor hotela za rezerviranje.Booking.com

Leave a Reply