Top 7 slikovitih mjesta Španjolske koje trebate vidjeti

Predivna Španjolska ima neka od najljepših mjesta svijeta. Predstavljamo vam top 7  mjesta u Španjolskoj koja jednostavno morate vidjeti. Ako situacija sa pandemijom bude nešto bolja predlažemo da krenete sa putovanjima u Španjolsku već ove godine.

Credits: Tono Balaguer/123RF

Baleari

Baleari su otoci Španjolske za koje mnogi kažu kako su najljepši otoci u Europi. Posjetite Ibizu i Mallorcu. Pogledajte cijene – Baleari

Credits: Seville/ by Sean Pavone/123RF

Sevilla

Slikovita Sevilla je jedan od najvećih gradova Španjolske, a slovi za najslikovitiji grad bogat poviješću i kulturom. Pogledajte cijene – Sevilla

Credits: Barcelona by Arseniy Rogov/123RF

Barcelona

Predivna Barcelona je proglašena i najboljom destinacijom Europe, a dugi niz godina je i najpopularniji grad za ljetovanje. Barcelona je predivna jer ima povijest, kulturu, spomenike, ali isto tako lijepe plaže, arhitekturu i odličan izbor za izlaske. Pogledajte cijene – Barcelona.

Credits. Toledo, spain by watesoul from can stock photo

Toledo

Toledo je jedan slikoviti grad Španjolske za kojeg mnogi kažu kako je i najslikovitiji grad ove zemlje. Dvorci, tvrđave, slikovite ulice i mnogobrojni muzeji i spomenici će vas jednostavno oduševit.

Credits. Cordoba, spain by cge2010 from bigstockphoto

Cordoba

Cordoba je romantičan i slikovit stari grad koji je prepun muzeja, spomenika i kipova, a odličan je izbor i zbog romantične atmosfere.

credits. Ronda, spain by kasto from can stock photo

Ronda

Malena Ronda nalazi se u srcu Andaluzije i zbog svojeg položaja i izgleda spada među najljepše bisere Europe.

Avila

Predivna Avila još je jedan maleni grad Španjolske koji skriva bogatu kulturu i povijest. Zidine grada, crkve i muzeji, sve će vas to i više nego oduševit.

 

Ako tražite jeftinea vikend putovanja na ova odredišta provjerite  ponudu na stranici prijevoznika ili još bolje, pogledajte najveći Hrvatsku blog o putovanjima – Najjeftinija putovanja. Oni nude odlične opcije za samostalna putovanja, čak i do 50% jeftinije.

Za više informacija o putovanjima, savjete i ostalo posjetite odličnu Facebook grupu najbolja putovanja.

Credits: Avila, Spanjolska by alexsalcedo from can stock photo

Leave a Reply