Top 7 destinacija za bračno putovanje

Top 7 destinacija za bračno putovanje ove godine. Ako tražite savršenu destinaciju za vjenčanje ili bračno putovanje u 2018  godini možete se uvijek poslužiti našim preporukama. Predstavljamo vam top 7 destinacija za bračno putovanje u 2018.godini. godini. Za najbolji izbor hotela preporučujemo da potražite tražilicu hotela – Hotelscombined, a možete se poslužiti i odličnom stranicom Airbnb koja nudi velik izbor privatnih villa na moru, neobičnih i luksuznih kuća i veličanstvenih dvoraca.

Credits: Iianem/123RF

Credits: Iianem/123RF

Hrvatska

Započinjemo s Hrvatskom. Zemlja prepuna vrhunskih gradova i sela kao stvorenih za provesti najvažnije putovanje u životu, vaš medeni mjesec. Predlažemo Rovinj, Dubrovnik, Opatiju ili otok Hvar kao najbolji izbor za vaš medeni mjesec u Hrvatskoj. Jeftine hotele potražite ovdje – Hotelcombined. Za najbolji izbor apartmana posjetite stranicu Airbnb.

Credits: Christina Langer/123RF

Credits: Christina Langer/123RF

Karibi

Karibi su veličanstveni sami po sebi, a velik dio Kariba nudi savršene romantične plaže, luksuzne hotele, uvale i osamljena mjesta gdje možete uživati u netaknutoj prirodi i odmoriti dušu i tijelu sa svojom suprugom. Preporučujemo Arubu, Svetu Luciju, Portoriko ili Djevičanske otoke. Jeftine hotele potražite ovdje – Hotelcombined. Za najbolji izbor apartmana posjetite stranicu Airbnb.

Francuska Polinezija putovanja idemoputovati

Tahiti

Čarobni Tahiti najpoznatija su destinacija na svijetu za medeni mjesec. Na žalost ova destinacija je zbog visoke cijene avionskih karata i smještaja dostupna samo onima s velikim budžetom za putovanje. Ako imate oko 30 000 kuna za 2 osobe i vi si možete priuštiti skroman medeni mjesec na ovoj destinaciji iz snova. Jeftine hotele potražite ovdje – Hotelcombined. Za najbolji izbor apartmana posjetite stranicu Airbnb.

Source: Jakobradlgruber/123RF

Source: Jakobradlgruber/123RF

Toskana

Luksuzna, čarobna, sunčana i srednjovjekovna, ovako možemo opisati najbolju i najljepšu regiju Italije. Posjetite Firencu ili jedno od stotinjak predivnih sela Toskane. Iznajmite villu i uživajte u miru, ljepotama prirode i u romantičnim trenucima.

Credits: TatianaPopova/123rf

Credits: TatianaPopova/123rf

Maldivi

Već i ptice na grani znaju da su Maldivi najpopularnije odredište za medeni mjesec. Daleko su povoljniji od Francuske Polinezije ili luksuznih putovanja na Karibe ili u Afriku. Već od 7000 kuna po osobi možete imati vrlo romantičan medeni mjesec na Maldivima. Jeftine hotele potražite ovdje – Hotelcombined. Za najbolji izbor apartmana posjetite stranicu Airbnb.

Credits: ChollateeM/123RF

Credits: ChollateeM/123RF

Tajland

Zemlja koja ima na desetke savršenih gradova ili otoka za provesti nezaboravan medeni mjesec. Za vaše bračno putovanje izdvajamo posjet Bangkoku uz odlazak na Phuket ili Koh Samui na barem 3-4 dana za vrijeme vašeg posjeta Tajlandu. Preporučujemo 12-16 dana za medeni mjesec. Cijena bi mogla biti između 7 000 i 10 000 kn po osobi za hotele s 4 zvjezdice u trajanju od 12-16 noćenja uz avionske karte. Vrlo povoljno! Jeftine hotele potražite ovdje – Hotelcombined. Za najbolji izbor apartmana posjetite stranicu Airbnb.

Credits: Bali by ReynoldP/123RF

Credits: Bali by ReynoldP/123RF

Bali

Na otoku bogova sve je čarobno, egzotično i romantično. Bali je in destinacija i morate ju posjetiti. Ovo je jedan od najpovoljnijih izbora za medeni mjesec. Preporučujemo boravak u trajanju od 2 tjedna. Cijena avionske karte se kreće od 550 do 750 eura po osobi dok je smještaj s 3 ili 4 zvjezdice samo 300 eura po osobi za 14 dana boravka.

Leave a Reply