Santorini je najbolji otok za ljetovanje ove godine

Putovanje u Grčku na otok Santorini se smatra jednim od najromantičnijih putovanja. Otok Santorini slovi kao najbolji i najljepši otok svijeta. Ove godine je posebno dobar izbor za odmor zbog iznimno niskih cijena leta i povoljnih hotela. Ljetovanje od 7 dana košta oko 2500 kuna u srpnju i kolovozu. Uključen hotel i let te sve takse i pristojbe.

Smještaj je na Santoriniju vrlo povoljan pa tako u centru imate hotele za 200 kuna za 2 osobe. Preporučujemo HOTEL KATERINA, HOTEL BABIS ili WISTERIA APARTMAN.

Santorini ima odlično vrijeme već od svibnja pa sve do listopada. Kako je ovo vrlo tražena destinacija vjerujemo da će cijena uskoro narasti pa rezervirate letove što prije. Smještaj s linkova iznad možete rezervirati tako da ih platite tek pri dolasku, a u slučaju otkazivanja letova aviokompanija će vratiti novac ili dati voucher.

Zašto posjetiti Santorini

  • Bogata povijest otoka i kultura
  • Odlična arhitektura
  • romantičan zalazak sunca
  • bogata gastro ponuda
  • Najljepši otok Europe
  • cijene su i više nego povoljne

Pogledaj još lista:

Ako tražite najjeftinija  putovanja na ova odredišta provjerite  ponudu na stranici prijevoznika ili još bolje, pogledajte najveći Hrvatsku blog o putovanjima – Najjeftinija putovanja. Oni nude odlične opcije za samostalna putovanja, čak i do 50% jeftinije.

Za više informacija o putovanjima, savjete i ostalo posjetite odličnu Facebook grupu najbolja putovanja.

Za jeftine hotele uz ogroman popust kliknite na OVAJ LINK

Credits: Tatiana Popova/123RF/Santorini

Leave a Reply