Pet najboljih destinacija za bijeg od zime

Pogledajte pet najboljih destinacija za bijeg ove zime. Preporučujemo da avionske karte potražite na stranici Skyscanner dok smještaj možete potražiti klikom ovdje: Jeftini hoteli.

Zima ponekad može od učiniti depresivne osobe, pogotovo one osobe koje vole more, sunce i kupanje. Imate li slobodnih dana i nešto ušteđenog novca, ugodite sebi i svom tijelu i posjetite jedno od ovih 5 mjesta u siječnju ili veljači. Odmor za vaše tijelo, ali i dušu. Vi zaslužujete samo najbolje za sebe. Osim ovog članka na našim stranicama možete pronaći mnogo drugih savjeta i članaka pa preporučujemo da ih pogledajte klikom ovdje: Destinacije.

Posjetite Miami, Floridu.

Miami je jedna od najboljih destinacija za posjetiti u Americi, pogotovo za vrijeme zimskih mjeseci kada je u ostatku Amerike hladno na Miamiju je temperatura ugodna, a sam grad ima velik broj atrakcija i aktivnosti u kojima će svatko pronaći nešto za sebe.

Source: Sepavone/123RF

Source: Sepavone/123RF

Kostarika

Ovo predivno mjesto je idealno za posjetiti između studenog i travnja, a dva najbolja mjeseca su upravo siječanj i veljača. Volite li rajske plaže, dobru klimu i odličnu zabavu, ovo je mjesto po vašem ukusu.

Source: SergeiUriadnikov/123RF

Source: SergeiUriadnikov/123RF

Dominikanska Republika

Posjetite predivnu Dominikansku Republiku i njezine nezaboravne plaže, ali i vrhunske all-inclusive resorte. Punta Cana ili možda Puerto Plata, sigurno dobar izbor za ljubitelje kupanja, ronjenja i istraživanja morskih dubina.

Source: Haveseen/123RF

Source: Haveseen/123RF

Maldivi

Posjetiti Maldive je nešto posebno, a ovih dana to može biti jeftinije nego ikad prije. Avionske karte možete kupiti već od 398 eura dok i smještaj možete iznajmiti već od 198 eura po osobi za 7-10 dana boravka. Priuštite si raj na zemlji po vrlo pristupačnoj cijeni. Najbolji izbor hotela na Maldivima potražite na Hotelscombined tražilici.

Source. Dash/Maldives/123RF

Source. Dash/Maldives/123RF

Kuba

Posjetite Kubu u siječnju ili veljači. Kuba se mijenja i krajnje je vrijeme da posjetite kraljicu Kariba. Rajske plaže, odlični hotel resorti, dobra glazba i još bolja hrana, nezaboravni dani su zagarantirani. Ponude za Kubu možete jeftino rezervirati na stranici Putujmo Jeftino.

Credits: Karel Miragaya/123RF

Credits: Karel Miragaya/123RF

Leave a Reply