Putovanje dana – ljetovanje u Barceloni avionom iz ZG

Za najbolju preporuku dana izdvajamo putovanje iz Zagreba u Barcelonu ovog ljeta. Povratni letovi iz Zagreba već od samo 89 eura po osobi i to za ljetne termine od lipnja do rujna.Barcelona je jedna od najtraženijih destinacija i cijene letova će se uskoro promjeniti pa savjetujemo da rezervirate letove što prije. P Možete kupiti aviokarte već danas i smatramo da bi trebali jer će se 100% putovati bez problema, a ovo je najjeftinija opcija putovanja u Barcelonu. Letove pronađite OVDJE.

Iz Barcelone možete povoljno putovati dalje po Španjolskoj busom ili vlakom, ali i lowcost avionom. Prilika za putujete u ovu zemlju za najbolje termine ovog ljeta. Smještaj je oko 200 kuna dnevno po osobi za vrlo dobar hotel u centru ili bolji apartman. Možete potražiti smještaj NA OVOM LINKU.

Upišite Barcelona, datum za koji putujete i klikni pretraži. Pronaći ćete najbolji smještaj odmah.

Zašto posjetiti Barcelonu?

  • Vrlo povoljne cijene putovanja
  • Hrana je odlična
  • Slikovita arhitektura
  • Čarobna plaža Barceloneta
  • Muzeji i galerija
  • predivni trgovi
  • otmjeni restorani

Barcelona je po mnogima najljepši grad Europe ili jedan od najljepših, a mnogo puta je odnijela nagrade turizma za najbolje destinacije Europe i za top mjesto za ljetovanje.

Možete očekivati odlično vrijeme, bogatu gastro ponudu i mnogobrojna događanja.

Pogledaj još lista:

Ako tražite najjeftinija  putovanja na ova odredišta provjerite  ponudu na stranici prijevoznika ili još bolje, pogledajte najveći Hrvatsku blog o putovanjima – Najjeftinija putovanja. Oni nude odlične opcije za samostalna putovanja, čak i do 50% jeftinije.

Za više informacija o putovanjima, savjete i ostalo posjetite odličnu Facebook grupu najbolja putovanja.

Za jeftine hotele uz ogroman popust kliknite na OVAJ LINK

Credits: Barcelona by Arseniy Rogov/123RF

Leave a Reply