Wizzair ima najbolje Cijene: 20% popusta na sve letove – Vaša karta za Europske metropole

Lowcost kompanija Wizzair danas ima vrhunsku akciju koju ne bi smjeli propustiti. Wizzair je poznat po svojim povoljnim letovima, a  sada podiže ljestvicu s nevjerojatnom promocijom – 20% popusta na sve letove! Ova senzacionalna ponuda otvara vrata nekim od najpoželjnijih europskih destinacija za putnike iz Bosne i Hercegovine i Srbije.

Preletite u top EU destinacije za manje novca

Zamislite sebe kako lutate ulicama Malmea, uživate u živopisnim trgovačkim ulicama Stockholma, istražujete povijesne znamenitosti Münchena ili se sunčate na plažama Malte. S Wizzairom, sada je to moguće po cijenama koje neće opteretiti vaš novčanik. Destinacije poput Londona, Rima, Dortmunda, Beča, Cipra i Lisabona nikad nisu bile pristupačnije.

Jednostavno posjetite Wizzairovu web stranicu i koristite njihov alat ‘fare finder’ kako biste pronašli letove iz najbližih zračnih luka u BiH i Srbiji. Ne čekajte predugo – ova promocija neće trajati zauvijek!

Više detalja o ovoj akciji i drugima akcijama aviokompanija možete aktivno pratiti na stranici Jeftina putovanja. Predlažemo da zapratite i kolege na stranici Lovci na odmore gdje možete pratiti najbolje cijene ljetovanja, aviokarata i vikend odmora.

Više informacija!

Ne propustite priliku da istražite čaroliju europskih gradova s Wizzairom. Bilo da je to poslovni put ili odmor iz snova, Wizzairova akcija s 20% popusta pruža vam savršenu priliku da putujete više, a trošite manje. Posjetite Wizzairovu stranicu danas i započnite planirati svoje sljedeće putovanje!

Wizzair ustupa letove iz Srbije već za 1100 RSD (dinara), a iz Bosne i Hercegovine već za 24 KM (8 eura).

Pogledaj još lista:

Ako tražite najjeftinija  putovanja na ova odredišta provjerite  ponudu na stranici prijevoznika ili još bolje, pogledajte najveći Hrvatsku blog o putovanjima – Najjeftinija putovanja. Oni nude odlične opcije za samostalna putovanja, čak i do 50% jeftinije.

Za više informacija o putovanjima, savjete i ostalo posjetite odličnu Facebook grupu najbolja putovanja.

Za jeftine hotele uz ogroman popust kliknite na OVAJ LINK

Leave a Reply