Vikend destinacija, Klagenfurt

Ako tražite odličnu I jeftinu vikend destinaciju onda bi to mogao biti Klagenfurt. Odlično mjesto I grad u Austriji na samo par sati autom iz Zagreba.

Korisni linkovi:

Jeftini apartmani

Najjefiniji hoteli

Najveći izbor hotela i apartmana

Klagenfurt

Posjetite predivni Klagenfurt u rujnu ili listopadu. Klagenfurt je glavni grad austrijske pokrajine Koruške. Do Klagenfurta možete svaki dan iz Zagreba autobusom, vlakom ili osobnim automobilom. Udaljenost ovog grada i Zagreba iznosi oko 230 km ceste i ukupan trošak za putovanje iznosi oko 400 kuna kada se zbroji gorivo i cestarina.

Advent u Klagenfurtu je također rado posjećen događaj, a sam grad ima predivno ukrašen trg kao i ostatak grada. Hoteli su relativno povoljni i njihove cijene preporučujemo da provjerite ovdje.

Kalgenfurt posjetiteljima nudi lokalne markete, pogled i uzivanje na obližnjem Vrbskom jezeru kao i posjet nekoliko crkvi koje se nalaze u sredistu grada.

Najpoznatija atrakcija Klagenfurta je Minimundus, mini maketa svih većih metropola Europe. Mnogi posjetitelji iz Hrvatske, Slovenije i Bosne upravo zbog toga biraju ovo mjesto kao izbor za vikend destinaciju, a posebno je zabavno obitelji koje dolaze sa djecom.

 

Leave a Reply