VIJEST GODINE – Ryanair će iz Zagreba letjeti na 40 destinacija

Ako vas je šokirala vijest da je Ryanaiur stigao u Zagreb i leti za 12 destinacija onda će ovo biti previše odjednom, ALI – Ryanair je najavio da će nakon ove sezone i prije sezone 2022. uvesti još BAREM 20 novih destinacija. Moguće su opcije letovi za Cipar, Maltu, Tenerife, Grčke otoke kao što je Kreta, Rodos, Krf, ali i mnoge top destinacije kao što su Berlin, Porto, Lisabon i Sevilla.

Teško je sada pogađati destinacije, ali kako Ryanair leti iz Zagreba za 12 destinacija i planira uvesti još barem 20 novih destinacija na koje će letjeti vjerujemo da će mnoge od njih baš biti destinacije s popisa iznad. Uskoro više o ovome. Što se tiče letova za prvih 12 destinacija, moguće je već danas kupiti aviokarte na službenoj stranici Ryanair.

Ryanair osim iz Zagreba letivi za čak 37 destinacija iz Zadra i to već od samo 14 eura po osobi. Ako vam Zadar nije daleko vjerujemo da možete ovog ljeta ili jeseni pronaći barem jednu destinaciju koju želite posjetiti i do koje možete putovati po ovim zaista povoljnim cijenama.

Ako tražite ponude za putovanja posjetite stranicu Putujmo Jeftino. Za all inclusive ili pun pansion preporučujemo –  GALAXY IRAKLIO HOTEL . Više informacija o cijenama pogledajte ovdje – Booking hoteli

Pogledaj još lista:

Ako tražite najjeftinija  putovanja na ova odredišta provjerite  ponudu na stranici prijevoznika ili još bolje, pogledajte najveći Hrvatski blog o putovanjima – Najjeftinija putovanja. Oni nude odlične opcije za samostalna putovanja, čak i do 50% jeftinije.

Za više informacija o putovanjima, savjete i ostalo posjetite odličnu Facebook grupu najbolja putovanja.

Za jeftine hotele uz ogroman popust kliknite na OVAJ

Credits: Ryanair by Magone/ can stock photosti, 

Leave a Reply