Top 8 najboljih aktivnosti i znamenitosti koje trebate doživjeti na Filipinima

Filipini su jedna od najposebnijih destinacija. Top 8 najboljih aktivnosti i znamenitosti koje trebate doživjeti na Filipinima. Za putovanja na Filipine posjetite stranicu Jeftina putovanja. Za najbolje povoljne hotela predlažemo da koristite tražilicu hotela i apartmana Filipini.

Filipini su otočna oaza u jugoistočnoj Aziji koja nudi nevjerojatnu prirodnu ljepotu, spektakularne plaže i bogatu kulturu. Ako planirate posjetiti Filipine, donosimo vam popis deset najboljih stvari koje možete doživjeti i vidjeti na ovom prekrasnom arhipelagu.

Predlažemo da pogledate i napravite ovih 8 stvari.

Otkrijte ljepotu El Nida

El Nido je raj za ljubitelje prirode s prekrasnim lagunama, netaknutim plažama i impresivnim stjenovitim formacijama. Možete istražiti otoke u blizini, roniti ili jednostavno uživati u opuštajućem odmoru na plaži.

Posjetite čarobni otok Palawan

Palawan je poznat kao jedan od najljepših otoka na svijetu. Ovdje možete istražiti podvodni svijet uz ronjenje ili snorklanje, istražiti podzemne rijeke i uživati u slikovitim plažama kao što je plaža Nacpan.

Iskusite čuda Bohola

Bohol je otok s bogatom prirodnom ljepotom. Možete posjetiti čuvene Čokoladne brda, vidjeti drevne šumske sagovornike – tarsiere, ili se opustiti na prekrasnoj plaži Alona.

Upoznajte povijest i kulturu Manile

Manila je glavni grad Filipina i ima bogatu povijest i kulturu. Možete posjetiti Intramuros, povijesnu četvrt koja je nekada bila utvrda Španjolaca, i vidjeti značajne znamenitosti poput Manilskog katedralnog crkve i Fort Santiago.

Zaronite u Tubbataha Reefs Natural Park

Tubbataha Reefs Natural Park je jedan od najboljih mjesta za ronjenje na Filipinima. Ovaj podvodni park, koji je UNESCO-va svjetska baština, nudi bogatstvo koraljnog grebena, šarenih riba i morskih kornjača.

Istražite Banaue rižine terase

Banaue rižine terase su jedno od najimpresivnijih kulturnih blaga Filipina. Ove terase, koje su starije od 2.000 godina, izgrađene su ručno i pružaju spektakularan prizor.

Otkrijte ljepotu otoka Cebu

Cebu je popularno turističko odredište koje nudi raznolike atrakcije. Možete posjetiti čuvenu Kawasan Falls, vidjeti znameniti Magellanov križ ili roniti na prekrasnom otoku Moalboal.

 

Posjetite otok Borocay

Otok Boracay je poznat po svojim pješčanim plažama s bijelim pijeskom i kristalno čistim tirkiznim morem. Možete se opustiti na plaži White Beach, isprobati razne vodene sportove poput ronjenja, jedrenja na dasci ili jednostavno uživati u prekrasnom zalasku sunca.

 

 

Pogledaj još lista:

  1. Ako tražite najjeftinija  putovanja na ova odredišta provjerite  ponudu na stranici prijevoznika ili još bolje, pogledajte najveći Hrvatsku blog o putovanjima – Najjeftinija putovanja. Oni nude odlične opcije za samostalna putovanja, čak i do 50% jeftinije.
  2. Za više informacija o putovanjima, savjete i ostalo posjetite odličnu Facebook grupu najbolja putovanja.
  3. Za jeftine hotele uz ogroman popust kliknite na OVAJ LINK

Leave a Reply