Top 6 razloga zašto trebate posjetiti Kretu

Predivna i mistična Kreta jedan je od najvećih otoka na Mediteranu i jedan od najljepših otoka Grčke. Kreta ima sve, predivne plaže, čisto more, odličnu gastro ponudu te bogatu povijest i kulturu.

Zaista nema razloga zašto ne bi trebali posjetiti ovaj otok, ali ipak vam donosimo 6  odličnih razloga zbog kojih baš trebate rezervirati odmor na ovom otoku. Ovog ljeta su cijene dodatno spuštene pa je sada prilika da si rezervirate ljetovanje na Kreti.

Zbog tvrđava, crkvi i muzeja

Kreta je prepuna tvrđava, muzeja i crkvi koje bi morali vidjeti, a svaka od njih je posebna na svoj način.

Zbog plaža

Kreta ima neke od najljepših plaža na Mediteranu. Bijele plaže sa sitnim pijeskom i plitko čisto more.

Zbog hrane

Hrana je ovdje odlična, spoj Grčke kuhinje, ali i raznih kuhinja iz cijelog mediterana.

Jeftino je

Boravak je ovdje jeftin u usporedbi sa drugim državama Europe, ali jeftini su i letovi za putovanje na Kretu.

All inclusive

Zbog hotela koji nude odličan i jeftin all inclusive. Ako oduvijek maštate o predivnim hotelima uz plažu koji imaju bazene i nude all inclusive švedski stol po cijele dane, e pa onda trebate doći na Kretu jer ovdje zaista imate velik izbor takvih hotela.

Zbog klime

Klima je ugodna i vrijeme je odlično kroz većinu godine. Kupanje je moguće već u svibnju i možete se kupati čak i sredinom listopada.

Ako tražite ponude za putovanja posjetite stranicu Putujmo Jeftino. Za all inclusive ili pun pansion preporučujemo –  GALAXY IRAKLIO HOTEL . Više informacija o cijenama pogledajte ovdje – Booking hoteli

Pogledaj još lista:

Ako tražite najjeftinija  putovanja na ova odredišta provjerite  ponudu na stranici prijevoznika ili još bolje, pogledajte najveći Hrvatski blog o putovanjima – Najjeftinija putovanja. Oni nude odlične opcije za samostalna putovanja, čak i do 50% jeftinije.

Za više informacija o putovanjima, savjete i ostalo posjetite odličnu Facebook grupu najbolja putovanja.

Za jeftine hotele uz ogroman popust kliknite na OVAJ

Credits: VlasimiSkiyarov/123RF

Leave a Reply