Top 10 aktivnosti i znamenitosti u Tokyu

Grad Tokyo je jedan od najvećih gradova na svijetu i fascinantan je grad koji nudi ogroman broj mogućnosti svima koji ga posjete. Ako planirate odmor u Tokyu predlažemo ove aktivnosti i znamenitosti. Za jeftina putovanja u Tokyo posjetite stranicu Jeftina putovanja. Za najbolje povoljne hotela predlažemo da koristite tražilicu hotela i apartmana Tokyo.

Predlažemo da pogledate i napravite ovih 10 stvari.

Posjetite Tsukiji riblje tržište

Tsukiji riblje tržište je najveće riblje tržište na svijetu i nezaobilazna destinacija za ljubitelje hrane. Ovdje možete vidjeti ogromne količine svježe ribe, ukusnih sushi obroka i doživjeti živahnu atmosferu tržnice.

Istaknite se na Shibuyi prijelazu

Shibuya Crossing je jedan od najpoznatijih prijelaza na svijetu. Ovdje ćete doživjeti nevjerojatan prizor tisuća ljudi koji prelaze ulicu u isto vrijeme. Pogled s obližnjeg kafića na ovaj spektakl je nezaboravan.

Posjetite hram Meiji

Hram Meiji je jedan od najvažnijih svetih mjesta u Tokiju. Ovaj prekrasan šintoistički hram okružen je mirnim vrtovima i šumama, pružajući vam osjećaj mira i spokoja usred užurbanog grada.

Istražite četvrt Akihabara

Akihabara je raj za ljubitelje tehnologije i animea. Ovdje ćete pronaći ogroman izbor elektronike, računalnih igara, manga i animea. Možete posjetiti trgovine, arkadne centre i tematske restorane koji će vas preplaviti energijom.

Divite se pogledu s Tokyo Skytreea

Tokyo Skytree je najviša televizijska toranja na svijetu i nudi nevjerojatan pogled na panoramu grada. Sa svoje observatorije, možete vidjeti cijeli Tokio i uživati u spektakularnom zalasku sunca.

Šetajte ulicom Takeshita u Harajuk

Harajuku je središte japanske pop kulture i ekscentrične mode. Ulica Takeshita je poznata po svojim trgovinama s modnim brendovima, buticima s vintage odjećom, kafićima i slasticama koje će vas oduševiti.

Posjetite carsku palaču

Carstvo palače je rezidencija japanskog cara i veličanstveno mjesto koje vrijedi posjetiti. Možete prošetati prekrasnim vrtovima, vidjeti tradicionalne građevine i doživjeti povijest Japana.

Upustite se u šoping u četvrti Ginza

Ginza je luksuzna trgovačka četvrt u Tokiju koja nudi najekskluzivnije trgovine, butike i restorane. Ovdje možete uživati u vrhunskom šoping iskustvu, istražiti modne trendove i kušati ukusnu hranu u elegantnim restoranima.

Posjetite tradicionalni hram Senso-ji

Senso-ji je najstariji budistički hram u Tokiju i jedna od najposjećenijih turističkih atrakcija. Možete prošetati kroz Kaminarimon, velika vrata koja vode do hrama, istražiti prekrasne vrtove i kupiti tradicionalne suvenire na ulici Nakamise.

Uživajte u panoramskom pogledu s Tokyo Towera

Tokyo Tower je ikonička znamenitost grada koja nudi spektakularan pogled na panoramu Tokija. Možete se uspeti na observatorij, uživati u prekrasnom pogledu na visini od 333 metra i fotografirati nevjerojatne pejzaže.

Pogledaj još lista:

Ako tražite najjeftinija  putovanja na ova odredišta provjerite  ponudu na stranici prijevoznika ili još bolje, pogledajte najveći Hrvatsku blog o putovanjima – Najjeftinija putovanja. Oni nude odlične opcije za samostalna putovanja, čak i do 50% jeftinije.

Za više informacija o putovanjima, savjete i ostalo posjetite odličnu Facebook grupu najbolja putovanja.

Za jeftine hotele uz ogroman popust kliknite na OVAJ LINK

Leave a Reply