Pet gradova koje studenti naprosto obožavaju

Ovo su gradovi koje studenti najviše vole u Europi. Razloga je mnogo, a uglavnom je to zbog cijena, kulture, povijesti, odličnih fakulteta i pristupa tih gradova prema studentima iz Europe.

Ako ste studente ili ćete to tek postati predlažemo da za sljedeće putovanje posjetite jedan od ovih gradova Europe. Pogledajte linkove na kraju teksta.

Krakov

Krakov, Poljska, predivan grad koji je i vrlo povoljan za živjeti. Hrana je odlična, grad je bogat poviješću i kulturom.

Bologna

Bologna se nalazi u Italiji i nije samo jedan od najboljih gradova Europe za studente nego i grad sa najboljom gastro ponudom u Italiji.

Valencija

Sunčana Valencija je odličan izbor za ljetovanje, a pogotovo ako ste student. Ovdje imate odlično sveučilište, a grad je prepun modernih objekata, kipova, spomenika i muzeja.

Barcelona

Za mlade, lude, opuštene i željne znanja, Barcelona je prava meka koju trebate posjetiti. Grad koji će vas očarati kulturom, hranom, spomenicima i arhitekturom.

London

Ako vas nije strah visokih cijena onda morate boravit u Londonu. Grad koji je tako različit od drugih s ove liste, ma to je svijet za sebe. London ima sve, kazališta, galerija, muzeje i najbolja sveučilišta i škole.

Ako tražite ponude za putovanja posjetite stranicu Putujmo Jeftino. Više informacija o cijenama pogledajte ovdje – Booking hoteli

Pogledaj još lista:

Ako tražite najjeftinija  putovanja na ova odredišta provjerite  ponudu na stranici prijevoznika ili još bolje, pogledajte najveći Hrvatski blog o putovanjima – Najjeftinija putovanja. Oni nude odlične opcije za samostalna putovanja, čak i do 50% jeftinije.

Za više informacija o putovanjima, savjete i ostalo posjetite odličnu Facebook grupu najbolja putovanja.

Za jeftine hotele uz ogroman popust kliknite na OVAJ

Leave a Reply