Kranjska gora – ideja za proljetni odmor

Za proljetni odmor imamo preporuku za vas. Posjetite Kranjsku goru u Sloveniji. Trenutno u Sloveniju možete ponovno bez ikakvih potvrda, a putovanja iz Zagreba do Kranjske Gore traje manje od 2h autom. Odmor ovdje zaista će vam biti od koristi, svjež zrak, tišina, predivna priroda i odličan izbor hotela i apartmana.

Cijena boravka se kreće od 150 kuna pa do 600 kuna po osobi ovisno da li za Uskrs ili Praznik rada želite odmor u kući, apartmanu ili hotelu sa wellnessom. Cijelu ponudu smještaja možete po najmanjim cijenama provjeriti odmah NA OVOM LINKU. Kliknite i rezervirajte odmor već danas.

Pitoreskna Kranjska Gora najviše će se svidjeti svim ljubiteljima prirode, vožnje biciklima i planinarima. Veličanstvena priroda i lijepa jezera koja okružuju ovo mjesto odličan su razlog za vaš dolazak ovdje.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2022.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Pogledaj još lista:

Ako tražite najjeftinija  putovanja na ova odredišta provjerite  ponudu na stranici prijevoznika ili još bolje, pogledajte najveći Hrvatski blog o putovanjima – Najjeftinija putovanja. Oni nude odlične opcije za samostalna putovanja, čak i do 50% jeftinije.

Za više informacija o putovanjima, savjete i ostalo posjetite odličnu Facebook grupu najbolja putovanja.

Leave a Reply