Najbolje aplikacije za putoholičare

Zaljubljenik ste u putovanja? Putoholičar ste ili jednostavno volite putovanja? Predstavljamo vam najbolje aplikacije za vaš mobilni telefon koje će vam pomoći da se bolje orjentirate, lakše pronađete prijevoz ili pronaći bolje restorane i kafiće. Klikni – Putujmo Jeftino. Blog koji nudi najbolje online ponude za putovanja.

Credits: Pykhodov/123RF

Credits: Pykhodov/123RF

1) Local Eats

Odlična aplikacija koja će vam prikazati najbolje restorane i kafiće određenom gradu. možete i sami ostaviti recenziju određenog mjesta. Odličan izbor ako putujete u London, Tokyo, Milano, Rim ili Beč.

2) Google Offline Maps

Od ove godine Google mape možete pohraniti na mobitel potpuno besplatno i koristiti ih u bilo kojem mjestu bez upotrebe interneta.

3) TripAdvisor

Mnogi misle da je TripAdvisor samo veliki forum na kojemu ljudi razmjenjuju iskustva i fotografije s putovanja, a to je pogrešno. TripAdvisor je najblja stranica koja vam putem svoje aplikacije omogućuje da vidite iskustva korisnika za destinacije, restorane, sigurnosne mjere, prijevoz, ali i da rezervirate putem ove aplikacije letove, hotele, citypassove i karte za muzeje i javne prijevoze.

4) Airbnb

Možda mislite da je airbnb samo za ne koji iznajmljuju apartman, a smatrate da to niste vi? Ako stalno putujete sigurno vam se dogodilo ili će vam se dogoditi da morate rezervirati isti dan kada putujete zbog iznenadnog putovanja, na žalost hoteli u last minute opcijama su najskuplji, ali zato je tu airbnb odnosno njegova aplikacija putem koje možete isti dan rezervirati apartman bilo gdje u svijetu brzo i povoljno. Uzmite si 30 eura popusta na smještaj putem Airbnb stranice tako da izradite račun klikom na ovu pozivnicu – Airbnb.

5) Skyscanner

Ne postoji brži i efikasniji sustav za pretraživanje avionskih karata bilo gdje u svijetu. Ovaj servis podržava hrvatski jezik kao i valutu i osvježava se svaih nekoliko minuta pa tako svakih nekoliko minuta možete dobiti najbolju cijenu za traženu avionsku kartu.

6) Wifi finder

Ne postoji bolji i efikasniji sustav za pretraživanje wifi lokacija bez obzira gdje se nalazili.

Credits: Bowie15/123RF

Credits: Bowie15/123RF

Leave a Reply