Mikonos Blu Resort 5* – raj na Zemlji

Mikonos Blu Resort 5* – raj na Zemlji

Želite ljetovati kao kralj i kraljica? Pogledajte našu preporuku hotel resorta na Mikonosu. Ovaj predivni hotel pod nazivom Blue nudi luksuzni ugođaj i smještaj s 5 veličanstvenih zvjezdica. Recenzije samog smještaja su gotovo savršene, ali na žalost i cijena mu je vrlo visoka. Za uživanje u ovom hotelu potrebno je izdvojiti oko 750 kn za noćenje po osobi odnosno 1500 kn za dvokrevetnu sobu. Ako se odlučite za ovaj hotel možete biti sigurni da ste izabrali jedan od najboljih hotela u Grčkoj. Za sve ponude putovanja na Mikonos kliknite ovdje: Putovanje na Mikonos.

Hotel je uređen moderno, ima drvene podove i predivnu terasu. Cijeli interijer je plavo-bijel, a hotel nudi super aktivnosti kao što su bazen s efektom beskonačnosti takozvani infinity pool, hidromasažnu kadu, spa, fototerapijske tuševe, doručak i brzi wifi.

Posebnosti hotela su organiziran let helikopterom iznad Mikonosa koji možete platiti u hotelu za sebe i svoju ljepšu polovicu. Hotel ima ukupno 103 sobe, bungalowa i ville, a nalazi se na samo 5 minuta taksijem od zračne luke na Mikonosu.

Preporučujemo da detalje o hotelu pogledate u video zapisu ispod, a klikom na ovaj link možete pogledati recenzije, fotografije i po želji rezervirati hotel.

Kliknite ovdje: MIKONOS HOTEL BLU RESORT

Leave a Reply