Zimski odmor u Rimu

Rim, vječni grad koji je jedan od najstarijih, naveći i najslikovitijih gradova Europe zasigurno je jedna od 5 destinacija koje se nikako ne smiju propustiti da ih se posjeti. Do Rima možete putovati vrlo povoljno ove zime svakodnevnim letovima iz Zagreba, Splita,Dubrovnika, Ljubljane ili Beograda. Za one koji traže avanturu preporučujemo putovanje vlakom iz Trsta. Cijena karte za vlak iznosi oko 40 eura/smjer i vlak ide gotovo svaki sat. Do Trsta možete za 80 kuna autobusima Autotransa. Cijena leta iz HR za Rim ove zime iznosi u prosjeku između 149 i 189 eura ovisno s kojom kompanijom letite i iz koje zračne luke. Preporučujemo jedan zimski odmor u Rimu Kliknite ovdje za najjeftinije hotele u Rimu – Hoteli u centru Rima.

Smještaj u Rimu je odličan i vrlo povoljan ako cijenu usporedimo s Barcelonom, Londonom ili Amsterdamom. Cijena noćenja u samom centru grada iznosi u prosjeku manje od 300 kn za noćenje. Cijene Airbnb apartmana su još i niže. Kliknite ovdje i provjerite najbolje ponude i  najjeftinije cijene noćenja u Rimu – Smještaj u centru Rima.

Credits: Tomas1111/Rome/Italija/123RF

Credits: Tomas1111/Rome/Italija/123RF

Nije da je potrebno više razloga nego što ih već ima za posjet Rimu, ali dobro je spomenuti kako je ovo omiljena city break destinacija za slavne ljude kao što su Brad Pitt, Julia Roberts, Celine Dion ili John Travolta. Sve ove slavne osobe uvijek rado posjete Rim jer uživaju u njegovoj kulturi, bogatoj gastro ponudi i vrhunskim hotelima.

Što vidjeti u Rimu ove zime? Pa gotovo kao i uvijek, uobičajene vrhunske znamenitosti kao što su Španjolske stube, Rimski Forum, fontanu Trevi, Kolosej, posjet Vatikanu i naravno mnogim drugim muzejima, galerijama i povijesnim ostatcima.

Na stranici Putujmojeftino (kliknite) možete pronaći odličan vodič što vidjeti i napraviti u Rimu kroz 48h boravka. Odličan izbor i vodič za putovanje u Rim.

Uživajte u Rimu, njegovoj ljepoti i vrhunskim delicijama. Preporučujemo i jednodnevan izlet vlakom do Napulja. Cijena karte za vlak iznosi oko 11 eura/smjer i putovanje traje manje od 90 minuta.

 Booking.com

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
560