Zaboravite na vožnje autom, avionom na ljetovanje za 240 kn

Umjesto da ovog ljeta putujete i do 12 sati (putovanje i čekanje u kolonama) možete znatno brže putovati avionom, ali i znatno jeftinije. Jedno putovanje iz Zagreba za otok Brač autom traje i do 8h kada zbrojite putovanje, čekanje na cesti i vrijeme putovanja trajektom, a stajat će vas oko 2000 kuna. Za isti iznos možete kupiti 3 povratne aviokarte iz Zagreba za Bol na Braču.

Putovanje do Dubrovnika je još skuplje i duže traje pa tako 4 osobe u auto do Dubrovnika potroše oko 2500 kn za cestarinu i gorivo u dva smjera), a tu je i do 15 h vožnje autom (uključeno u prosjeku 4h čekanja u kolonama na autocesti). Zar vam ovo zaista treba? Croatia Airlines nudi jednosmjerne karte već od 240 kn na relaciji Zagreb – Dubrovnik.

Jeftino putovati možete u Split, Zadar, Dubrovnik ili na otok Brač. Cijene i slobodna mjesta možete provjeriti na službenoj stranici Croatia Airlines ili preko bloga Putujmo Jeftino.

Tražite smještaj? Najbolje cijene hotela i apartmana pronađite preko Hotelscombined. Najbolje stranice za smještaj koja već dvije godine osvaja sve nagrade u kategoriji za online iznajmljivanje hotela i apartmana. Kliknite odmah i pronađite smještaj – HOTELSCOMBINED

Credits; Photo by Ivantagan/123rf

Leave a Reply