Vodič za putovanje u Pariz ove jeseni – cijene i informacije

Oduvijek ste željeli posjetiti Pariz ili ste već bili i želite mu se ponovno vratiti? Preporučujemo da posjetite Putujemo Jeftino i da pogledate jeftine ponude za Pariz ove jeseni. Putovati možete za manje od 19 eura avionom iz Venecije, za 60-tak eura iz Zadra ili već od 139 eura iz Zagreba. Cijela putovanja koja uključuju smještaj i let iznose od 700 kuna pa na više.

Pariz je jedan od najljepših gradova svijeta, a poseban ga je užitak posjetiti u ranu jesen pa preporučujemo putovanje od kraja rujna pa do kraja listopada. Trenutno za ove termine možete kupit aviokartu Venecija – Pariz za 19 eura.

Smještaj u Parizu nije skup ni približno kao što ste mislili pa tako jedan boravak u hotelu u centru grada možete imati za manje od 200 kuna za noćenje po osobi odnosno 400 kuna za dvokrevetnu sobu u hotelu na manje od 2km od Eiffelova tornja.

Ako planirate prvi put posjetiti Pariz savjetujemo da posjetite Eiffelov toranj, Louvre, mnogobrojne vrtove i parkove, muzej Orsay te predivne četvrti Marmais i Montmartre. Za prvo putovanje u Pariz predlažemo boravak od minimalno 4 noćenja odnosno 5 dana.

Pariz je grad romantike, luksuznih trgovina, otmjenih hotela i restorana koji nude veličanstvenu ponudu slastica i delicija iz lokalne kuhinje. U rujnu i listopadu možete uživati ispijajući kavu u jednoj od kultnih pariških četvrti i osjećati se posebno. Atmosfera koju možete doživjeti u Parizu je posebna i garantiramo vam da ćete se zaljubit u ovaj grad već prvi dan boravka.

Na stranici Hotelscombined – kliknite, možete pronaći jeftin smještaj u centru Pariza. Pregledajte kartu grada i pogledajte hotele do maksimalno 2km udaljenosti od Louvrea ili Eiffelova tornja i imat ćete najbolju lokaciju za boravak i gotovo sve bitne znamenitosti u centru možete posjetiti pješice. Ponude za putovanja pogledajte na blogu Putujmo Jeftino.

Cijene u Parizu:

  • Noćenja u hotelu već od 200 kuna po osobi
  • Kava u kafići – već od 2 eura
  • Sladoled – kugla već od 1,8 eura
  • Ulaznice za muzeje – od 10 eura pa na više
  • Ručak u restoranu – od 14 eura pa na više

Credits: Pariz by IvanTagan/123RF

Leave a Reply