Vodič za putovanje u London ove jeseni

Ako želite vidjeti London onda je putovanje od rujna do studenog najbolji izbor za vas. Ove godine zaista možete jeftino avionom u London. Jesen je zapravo odličan izbor ne samo zbog niskih cijena lowcost prijevoznika nego i zato što je London tada prepun manifestacija, a mnogobrojni trgovački centri imaju izuzetne popuste.Vodič za putovanje u London ove jeseni.

Jeftini letovi za London iz Hrvatske za recimo listopad iznose manje od 40 eura za povratnu kartu (Rijeka, Zadar, Pula) dok iz Zagreba možete putovati povratno već od 129 eura po osobi. Cijene letova i ponude putovanja pogledajte na blogu Putujmo Jeftino.

Ne brinite se za smještaj jer usprkos mišljenju kako je hotelski smještaj u Londonu skup on je zaista povoljan. Najbolji izbor imate ako rezervirate hotel u četvrti Paddington koja se nalaze na manje od 1km od mnogobrojnih znamenitosti u centru Londona. Cijena noćenja u hotelima u Paddingtonu iznosi manje od 250 kuna po osobi.

Za popis hotela i cijene kliknite na ovaj link – Jeftini hoteli u Londonu.

London je jedan ogroman grad na rijeci Temzi i oduševit će vas kulturnim događanjima, koncerima, kazališnim predstavama, ali i brojem marketa i vrhunskih restorana u kojima možete probati savršene specijalitete lokalne kuhinje, ali i one internacionalne.

Obavezno posjetite:

  • Wembley
  • London Eye
  • Buckhingamsko palaču
  • House of Parliment
  • Westminster Abby
  • Hyde Park

U Londonu možete dobit odličan smještaj preko Airbnb. Kliknite ovdje za popust od 30 eura.

Source: Songquan Deng/London/123RF

Leave a Reply