Vikend u Veneciji – vrhunska romantika za dvoje

Venecija je bez ikakvih dvojbi jedan od najljepših i najromantičnijih gradova svijeta. Predivna arhitektura, vrhunska gastro ponuda, otmjeni hoteli i restorani, skrivene male romantične ulice i kutak za zaljubljene, velik izbor različitih aktivnosti, predivni mostovi i kanali, vožnja gondolom, hoteli koji nude predivan pogleda na zalazak i izlazak sunca sa svojih romantičnih balkona. Ako ste zaljubljeni, a niste nikad bili u Veneciji onda to morate pod hitno ispraviti i uputiti se ovog proljeće ili zime (veljača, karneval u Veneciji) i upoznati čari i ljepote ovog predivnog grada. Vikend u Veneciji – vrhunska romantika za dvoje. Kliknite ovdje i uzmite 25 eura popusta za boravak u Veneciji – Airbnb Hrvatska.

Za boravak u Veneciji možemo preporučiti odličan hotel Torino Venice. Ovaj predivan maleni hotel nalazi se u samom centru Venecije na korak od svih znamenitosti. Lokacija mu je odmah na trgu Sv.Marka. Cijena noćenja za 2 osobe iznosi oko 330 kuna za noćenje.

Za samo 330 kuna dvije osobe mogu boraviti u samom centru Venecije uz wifi i doručak uz minimalnu nadoplatu.

Source: Tomas1111 / RF123

Source: Tomas1111 / RF123

Do Venecije možete za 4h autom iz Zagreba ili autobusima. Flixbus, Panturist ili Autotrans nude odličan izbor linija i jeftine cijene za prijevoz iz Zagreba, Zadra, Osijeka, Rijeke ili Opatije za Veneciju.

Preporučujemo da putujete u Veneciju na barem 2 dana. Jedan dan ponekad nije dovoljan da vidite sve njezine ljepote i znamenitosti. Kliknite na link ispod i pogledajte cijene i dostupan izbor apartmana i hotela i izaberite barem jedno noćenje u ovom predivnom gradu.

Ako tražite nešto skuplje hotele za recimo bračno putovanje slobodno nam ostavite komentar i pošaljite upit kako bi vam mogli poslati bolju i nešto skuplju ponudu.

Kliknite ovdje i upišite datume putovanja u Veneciju. Odmah dobivate najbolju cijenu za rezerviranje hotela ili apartmana. Sigurno, brzo i jeftino.


Booking.com

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
612