Vikend u Poreču u hotelu s polupansionom za 320 kn

Ovog rujna možete ljetovati u Poreču u prva dva vikenda rujna za samo 320 kuna po osobi. Ponuda uključuje doručak, večeru i noćenje, a cijena je po osobi odnosno ukupan iznos za noćenje dvije osobe uz doručak i večeru za dvoje iznosi 640 kuna.

Pogledajte ponudu – hotel Delfin Poreč.

Boravak je u hotelu Delfin u Poreču, a ponuda uključuje vikend odmor u rujnu ili krajem kolovoza.  Hotel Delfin Plava Laguna je odlično ocjenjeni hotel koji nudi bazen, sobe s pogledom i polupansion. Ovo je ujedno i najpovoljnija opcija boravka u hotelu u Poreču.

Više informacija o hotelu, galeriju fotografija i cijene pogledajte klikom na link iznad. Ostavite komentar ako ste već bili u ovom hotelu.

Napominjemo da prijevoz do hotela nije dio ponude i trebate osigurati vlastiti prijevoz, a možete putovati i vlastitim vozilom. Od Zagreba do Poreča vozi autobus svaki dan, a možete i autom za manje od 3h.

Credits: Morozena/Depositphotos

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
622