Vikend u Beču za dvije osobe već od 59 €

Vikend u Beču već od 59 eura za dvije osobe .Povedite voljenu osobu u predivni Beč i pružite joj romantičan vikend u dvoje za vikedn u lipnju ili srpnju . Za Vaš boravak u Beč preporučujemo vam Hotel Urania koji ima 3* koji se nalazi u samom srcu Beča u predivnoj zgradi. Lokacija na kojoj je hotel smješten je odlična. Sve sobe hotela su jedinstveno tematski uređene u japanskom, afričkom, rimskom ili secesijskom stilu. Hotel ima besplatan wifi. Cijena noćenja po osobi iznosi 59 eura za boravak u dvokrevetnoj sobi. Doručak je dostupan uz nadoplatu.

Za rezervaciju hotela kliknite – HOTEL URANIA

Ponuda uključuje:

  • Doručak
  • Dvokrevetnu sobu
  • Wifi

Želite li provjeriti cijene drugih hotela i apartmana u Beču možete to napraviti klikom ovdje – Jeftina tražilica hotela.

Beč je jedan od najboljih izbora za vikend putovanje.

Predlažemo 2 noćenja u ovom predivnom hotelu. Odličan izbor za putovanje na vikende u lipnju ili srpnju u Beč

Credits: Vienna by Burben/123RF

Credits: Vienna by Burben/123RF

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
602