Vikend plan – od Zagreba do Plitvica i Zadra, 3 dana odmora za cijelu obitelj

Za mjesec rujan predlažemo jedan city break odmor u Zadru, ali i posjet čarobnim i bajkovitim Plitvičkim Jezerima, našem najpoznatijem i najljepšem Nacionalnom parku. Putujte vlastitim vozilom, a ako ga nemate tada predlažemo putovanje autobusima. Ulaznice za Plitvice su sada manje cijene nego u ljeti i iznose samo 110 kuna po osobi (tijekom ljeta je cijena 180 kn po osobi). Krenite u petak poslijepodne i izaberite noćenje u Zadru te odlazak dan kasnije na Plitvice gdje predlažemo noćenje sa subote na nedjelju i povratak u nedjelju posljepodne u Zagreb ili okolicu (ovisno odakle putujete). Za smještaj na Plitvicama preporučujemo – Hotel Degenija.

Smještaj rezervirajte klikom ovdje.

Zašto ovo putovanje?

Zadar ima odličnu klimu i vrijeme u rujnu. Cijene su u hotelima i restoranima niže nego u srpnju i kolovozu, a još uvijek se možete i okupati. Osim kupanja i povoljnijeg smještaja Zadar je uvijek odličan izbor jer je prepun znamenitosti, ali i mnogobrojnih društvenih događanja.

Plitvička Jezera su nezaobilazan “trip” za sve koji cijene prirodne ljepote Hrvatske, ali i posebno ako imate djecu jer će ona obožavati odmor u prirodi na Plitvicama.

Koliko dana boraviti i kada putovati?

Boravite od petka do nedjelje, a putujete za bilo koji vikend u rujnu.

Vikend plan – od Zagreba do Plitvica i Zadra, 3 dana odmora za cijelu obitelj

Credits: Rognar/123rf/Plitvice

Credits: Rognar/123rf/Plitvice

Leave a Reply