Vikend ideje za odmor u kolovozu

Ako tražite ideje za odmor u kolovozu onda ste na pravom mjestu. Predlažemo da uz svaku od predloženih destinacija pogledate cijene klikom na odgovarajući link. Pronašli smo po jedan odličan smještaj za svaku od sljedećih destinacija. Ovo su odlična mjesta za odmor u kolovozu jer su u budžetu i do njih možete jednostavno i povoljno.

Graz

Vikend u drugom najvećem gradu Austrije. Posjetite Graz i njegov predivan trg i kafiće, a usput posjetite i famoznu tvornicu čokolade Zotter. Za boravak provjerite cijene na Hotelscombined.

Mostar

Mostar je u Bosni i Hercegovini i spada među najslikovitije gradove Europe do kojih možete brzo i jeftino autobusom ili autom, a odnedavno možete i avionom iz Zagreba za oko 640 kn (povratna avionska karta). Za boravak predlažemo hotel EDEN.

Osijek

Ako ste iz Zagreba ili Rijeke onda je odlazak u Osijek obavezan. Putovanje je jeftino i jednostavno, a grad Osijek će vas oduševiti kafićima, restoranima i predivnom prirodom. Za boravak u ovom gradu predlažemo da apartman i hotel pogledajte ovdje – hoteli Osijek.

Bled

Jezero Bled će vam pružiti odmor i rashladiti vas od ljetnih vrućina i sparina. Odmor na jezeru Bled je vrlo romantičan izbor, a duge šetnje, vožnja čamcem i lokalna kuhinja oduševit će i one koji traže nešto više. Za boravak na Bledu predlažemo odličan hotel KOMPAS.

Ptuj

Maleni Ptuj je predivan biser Slovenije koji nudi velike, luksuzne i bogato opremljene hotele. Ako tražite wellness u kolovozu, masaže i želite probati odličnu lokalnu kuhinju onda trebate posjetiti Ptuj. Do grada Ptuja možete za 2h autom iz Zagreba ili jednostavno autobusom. Za boravak predlažemo odličan hotel – PTUJ HOTEL RESORTS

Trakošćan

Za vikend u kolovozu izaberite odmor u hotelu Trakošćan i posjet dvorcu i jezeru Trakošćan. Ovaj slikovit dvorac i jezero pravi su izbor za romantičan bijeg u dvoje preko vikenda. Restoran u hotelu nudi zaista odlična jela, a jezero je idilično i uživat ćete u šetnjama ili odmoru na terasi kafića na samom jezeru Trakošćan. – Cijene noćenja u Trakošćanu.

credits. Trakoscan by Dbjurin/123rf

Leave a Reply