Vikend destinacije za studente

Planirate putovati negdje između ispita? Predstavljamo vam nekoliko odličnih vikend destinacija za studente. Do ovih destinacija možete lako autom, autobusom ili vlakom. Predlažemo produženi vikend u proljeće kao odličan izbor za putovanja. Autobusne karte možete potražiti na stranici Flixbus ili Panturista. Za jeftine ponude preporučujemo stranicu Putujmo Jeftino.

Beograd

Beograd je gotovo savršen izbor za vikend putovanje. Prijevoz do Beograda je manji od 350 kn po osobi, a još je jeftinije ako putujete autom i dijelite trošak goriva i cestarine s prijateljima. Smještaj u centru Beograda nećete platiti više od 100 kuna po osobi za noćenje, a ako putuju 4 osobe možete pronaći apartman za 4 osobe za ispod 200 kn po danu boravka. U Beogradu se možete opustiti uz izlaske, klopu ili razgledavanje trgovina. Hoteli u centru Beogradu.

Source: by MikhaelMarkovskiy/123RF

Source: by MikhaelMarkovskiy/123RF

Bled

Ako tražite malo romantike i slikovitu destinaciju onda se jezero Bled ističe kao jedna od najboljih opcija. Smještaj je dostupan već od 150 kuna po osobi za noćenje, a do Bleda možete autom iz Zagreba za manje od 2h ili busom već od 150 kuna. Bled je savršen izbor za roštiljanje, pecanje, šetnje, kupanje ili jednostavno opušteno uživanje s prijateljima uz jezero. Rezervirajte noćenje – jezero BLED.

Credits: Bled by Fesus/123RF

Credits: Bled by Fesus/123RF

Sarajevo

Svaki student bi trebao posjetiti Sarajevo. Grad koji zna kako treba živjeti. Uživati ćete u vrhunskoj gastro ponudi jela i pića, razgledavnaju arhitekture i otkrivanju povijesti ovog grad, a sve to platiti ćete jako malo novca. Odličan izbor hotela u Sarajevo pogledajte ovdje – Noćenje u Sarajevu, cijena.

Credits. Sarajevo, photo by Violin/can stock photos

Credits. Sarajevo, photo by Violin/can stock photos

Ljubljana

Ako volite parkove, mostove i arhitekturu onda će vas Ljubljana oduševiti. Ovaj grad je pun backpackera i studenata i uživati ćete u svakom trenutku provedenom ovdje. Do Ljubljane možete busom ili vlakom za manje od 100 kuna, a možete i autom iz svih dijelova Hrvatske. Cijene noćenja u Ljubljani.

Credits: Ljubljana by Skywong/123RF

Credits: Ljubljana by Skywong/123RF

Beč

Savršen izbor za studente koji žele nešto više naučiti. Beč je predivan grad vrlo bogate povijesti i kulture, a oduševiti će vas s mnogo toga. Izdvajamo Operu, parkove, muzeje, galerije i predivne ulice prepune kafića i trgovina u kojima ćete se doslovno izgubiti. Do Beča možete svaki dan autobusom Flixbus.hr već od 280 kuna. Provjerite cijene hotela ovdje.

credits. Vienna by AndreyKR/Can stock photo

credits. Vienna by AndreyKR/Can stock photo

Leave a Reply