Vikend destinacije u studenom

Jesen je stigla  i vrijeme je da već sada planirate putovanja u studenom. Za vas smo izdvojili 5 vikend destinacija koje bi mogli i trebali posjetiti u studenom, a do kojih možete svaki dan vrlo povoljno. Ako tražite jeftin smještaj u hotelu ili apartmanu predlažemo da kliknete ovdje – Jeftina tražilica hotela i apartmana.

Bec vienna

Beč

Vrijeme pred Advent u Beču je odličan izbor za putovanje jer su cijene hotela znatno niže u studenom nego u prosincu, a vozni red autobusom ili vlakom iz Hrvatske je uredan, a cijene su i više nego povoljne. Za smještaj u Beču za studeni predlažemo apartman Laherhouse.

Venecija

Jesen u Veneciji je odličan izbor za jedan romantičan vikend. Cijene hotela su relativno niske i možete pronaći kvalitetan i povoljan hotel za romantičan boravak u centru Venecije. U studenom je mnogo manje turista i gužve su manje pa možete bez ikakvih problema posjetiti sve bitne znamenitosti jer nema dugih redova čekanja. Za cijene smještaja u Veneciji kliknite ovdje – Hoteli i apartmani u Veneciji

Bled

Jesen na jezeru Bled je predivna, a mnogi hoteli nude dodatne pogodnosti za boravak. Do jezera Bled možete autobusom, vlakom ili autom za malo više od 2h s polaskom iz Zagreba. Najbolji izbor  za romantičan smještaj na jezeru Bled je boravak u hotelu Kompas.

Beograd

Beograd je uvijek odličan izbor za vikend putovanje i uživanje u izlascima. Ovaj grad bogate kulture i povijesti oduševit će vas odličnom ponudom kafića, trgovačkih centara, restorana i spomenika. Do Beograda možete jeftino autom, autobusom, vlakom ili avionom iz Zagreba.

Zadar

Nemojte propustiti i jesenski odmor u jednom od najljepših gradova Hrvatske. Izaberite boravak u jednom od otmjenih hotela u centru Zadra i provedite nezaboravan vikend za dvoje. Zadar ima savršen spoj mjesta bogate povijesti i kulture, ali i velikog broja klubova, kafića i restorana pa će tako svatko pronaći po nešto za sebe.

 

Source: DBJurin/123RF

Source: DBJurin/123RF

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
580