Vijesti – Skijalište Kopaonik posjetio rekordan broj skijaša

Skijalište Kopaonik posjetio rekordan broj skijaša

Tijekom novogodišnjih praznika najpoznatije srpsko skijalište Kopaonik posjetilo je oko 28 000 skijaša što je rekordan broj posjeta ovog ski centra prema riječima „Skijališta Srbije“. Skijalište ima 36 skijaških staza na kojima je 35 cm snijega. Na Kopaoniku je 5. siječnja puštena u rad žičara Gvozdac, te su skijašima sada dostupne 22 žičare i ski lifta. Najposjećeniji dan bio je 5. siječnja kada je skijalište posjetilo 7000 skijaša što je za 20% više u odnosu na siječanj 2015. godine.

Izvor: www.b92.net

 

Skijanje u Srbiji, Kopaonik

Ako tražite odlično skijanje u Srbiji onda vam preporučujemo odlazak u Kopaonik gdje se nalazi najveći ski centar u Srbiji. Ovo skijalište ima 6km staza, a nudi odlične staze za cijelu obitelj, velik izbor hotela s wellnessom i odlične kafiće i restorane. Za savršen boravak preporučujemo vrhunski hotel Putnik s 3 zvjezdice koji za samo 35 eura po osobi ustupa noćenje uz polupansion, a nalazi se na 1km od skijališta. Super izbor za vaše skijanje u Srbiji. Napominjemo kako ovdje postoji i ski vrtić, snowpark, wellness centri i mnogo drugog bogatog i aktivnog sadržaja za one velike i male. Kliknite na link i provjerite cijene noćenja ovdje. Za prijevoz preporučujemo osobno vozilom ili autobusne linije s poveznicama iz Hrvatske.

Smještaj rezervirajte ovdje: HOTEL PUTNIK

Ponuda uključuje:

  • Doručak ili polupansion
  • Hotel uz samo skijalište
  • Dvokrevetnu sobu
  • Parking
  • Wifi

Ukoliko želite pogledati cijene ostalih apartmana i hotela u ovom mjestu najbolje je to napraviti klikom ovdje – Hoteli u Kopaoniku.

Leave a Reply