Varadero, rajske plaže i luksuz

Varadero nije ona tipična Kuba, ovo je vrlo popularno turističko mjesto i mnogo skuplje od ostatka Kube. Nalazi se na sjevernom dijelu Kube na udaljenosti 140 km od Havane. Poznat je po besprijekorno bijelom pijesku, savršenim i plitkim morem, vrlo ljubaznim domaćinima kao i po luksuznim resortima i predivnim hotelima uz plažu. Varadero ima mnoštvo prirodnih ljepota kao što su lagune, stijene i brojne pećine. Poluotok na kojemu se Varadero nalazi uz brojne prirodne ljepote ima i mnoge kulturne, povijesne i ekološke znamenitosti. Posjetitelji Varadera mogu uživati u brojim aktivnostima koje su organizirane kao što su sportovi na vodi, šetnja do Rio Canimar, najljepšeg parka na poluotoku, posjet pećinama ili jednostavno uživati na predivnoj, Varadero plaži koja je ponos cijele Kube i pravi magnet za bogate i slavne.

 

Hotele potražite ovdje: VARADERO HOTELI

Svatko tko posjeti Varadero svakako bi trebao posjetiti Josonovu oazu bogatu tropskom vegetacijom i prekrasnim lagunama, zelena pluća Varadera, Josonov park koji se proteže na devet hektara i Amrozijevu špilju u kojoj se nalazi pet povezanih galerija koja je ujedno i bogato arheološko nalazište dugo 250 metara. U blizini Varadera nalaze se gradovi Cardenas i Matanzes. Varadero je najbolje mjesto za one koji traže potpunu izolaciju i relaksaciju uz more i najbolje od plaža i prirode.

Credits: Karel Miragaya/123RF

Credits: Karel Miragaya/123RF

 

 

Trenutno još uvijek istinski raj na Kubi, no zbog nedavnih događaja koji bi uskoro Kubu mogli staviti u nešto drugačije okružnje, savjetujemo da ovo mjesto posjetite što prije dok je još ovakvo kakvo je Kuba je poznata po predivnim plažama, a Varadero je kraljica Kube, često nazivana “najveća plaža na svijetu”. Želite li posjetiti ovo mjesto preporučujemo da avionske karte potražite na skyscanner stranici dok hotele uvijek možete pogledati ovdje. HOTELI

 

 

Leave a Reply