Uživanje na Azurnoj Obali, putovanje u Nicu

Nemojte propustiti posjetiti predivnu Nicu i Francusku Rivijeru ovog proljeća. Odličan izbor za putovanje u ožujku i travnju je putovanje u Francusku. Predlažemo putovanje avionom iz Zagreba za Nicu na min 2 do 3 dana. Avionske karte se mogu kupiti po cijeni već od 1400 kuna s polaskom iz Zagreba i uključuju jedno presjedanje ili direktni non-stop let iz Beča po cijeni od 100 eura za povratnu avionsku kartu. Uživanje na Azurnoj Obali, putovanje u Nicu. Kliknite ovdje i uzmite 25 eura popusta za boravak u Nici – Airbnb Hrvatska

Za jeftine hotele posjetite Hotelscombined. Putovanja u Nicu možete pronaći na stranici Putujmo Jeftino.

Source: Alexandrs Kosarevs/Nice/123RF

Source: Alexandrs Kosarevs/Nice/123RF

Kilometri predivnih plaža, vrhunski kafići i noćni klubovi, kockarnice, hoteli i otmjeni restorani pravi su mamac za ljubitelje putovanja Europom. Nica ima ima sve, a klima je vrlo ugodna i temperature su vrlo visoke već od sredine ožujka. Cijena noćenja u hotelu s 3 zvjezdice u prosjeku iznosi oko 350 kn za noćenje.

Osim posjeta Nici svakako preporučujemo da posjetite slikoviti Antibes, slavni Cannes i naravno predivni Monaco. Odličan izbor je i putovanje avionom iz Zadra za Marseille odakle možete lokalnim vlakovim uzduž rivijere.

Jeste li ikad posjetili Nicu i kakvi su vaši dojmovi? Ostavite nam komentar i pošaljite fotografije s putovanja.

Zašto posjetiti Nicu?

  • Predivne plaže
  • Odličan izbor hotela uz plažu
  • Suepr izbor shopping lokacija za parfeme, modne krpice ili zlato
  • Brza i jednostavna povezanost s drugim gradovima Rivijere
  • Otmjeni restorani

Kliknite na ovu tražilicu ispod i brzo pogledajte najjeftiniji smještaj za vaš boravak u ovom gradu.

 Booking.com

Leave a Reply