Uga Bay resort, Šri Lanka

Predstavljamo jednu manje poznatu destinaciju koja je među najljepšim na svijetu. Ako tražite idilu za sebe i dragu osobu ili prijatelje, možda samo želite jeftino boraviti na nekom predivnom resortu, mi vas predlažemo UGA BAY – Šri Lanku. UGA BAY na Šri Lanci je resort koji ima ljepote kakve se viđaju na Maldivima ili Sejšelima, ali je i do 10 puta jeftiniji.

Službena stranica je: http://www.ugaescapes.com/ugabay

Za pregled cijena možete kliknuti ovdje: UGA BAY

 

Cijena za noćenje u privatnom resortu iznosi oko 69 eura po danu tj. noći boravka.

 

Plaže su predivne, svaka soba ima veličanstveni pogled na ocean i savršeno nebo po noći dok su cijene pića i jela vrlo povoljne. Sve sobe imaju kvalitetan wifi i lijepo su uređene, a i prijevoz je vrlo jeftin. Plaže su zaštićene i ocean je kvalitetan i za sve one koji se žele okušati u ronjenju ili drugim vodenim sportovima.

 

 

 

 

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
570