Trinidad, egzotični raj na zemlji

Trinidad, egzotični raj na zemlji

Posjetite predivni Trinidad u veljači kada je najbolje vrijeme za posjetiti ovaj raj. Dok ležite na predivnom bijelom pijesku plaže Trinidada i gledate u palmu koja vam radi hlad jedino što možete pomisliti je “Doh hot yuh head” što na lokalnom slengu znači – ne brinite se. Ono što možete napraviti je pustiti sve brige svijeta i uživati u ovom istinskom raju. Nakon što vam dosadi izležavanje na plažama uronite u predivno i čisto tirkizno more. Nakon kupanja možete u jednodnevni izlet kroz prirodu gdje imate gotovo 450 egzotičnih ptičijih vrsta. Za izbor hotela kliknite ovdje –HOTELI TRINIDAD

Trinidad i Toboga su dvije različitosti, ali zajedno ovi otoci su nešto neopisivo lijepo i još uvijek neiskvareno od turista. Ako tražite rajske plaže, predivne lokacije za ronjenje, uživanje u egzotičnoj hrani ili jednostavno obožavate prašume, more i pijesak, ovo je lokacija iz vaših snova.

Ako se odlučite za putovanje preporučujemo da pogledate letove na stranici Skyscanner i to s polaskom iz Venecije. Za smještaj možemo reći kako je povoljan, a hotele možete pogledati klikom ovdje: HOTELI TRINIDAD. Ovisno kada mislite putovati i koliko rano kupite avionsku kartu cijene letova se kreću između 500 i 700 eura. Preporučujemo da potražite letove iz Milana, Venecije ili Munchena. Za prijevoz između Zagreba i tih gradova možete koristiti vlak, autobusom ili prijevoz s kompanijom GoOpti.

Ako želite pogledati vise destinacije poput ove jednostavno kliknite ovdje: Destinacije

Jeste li ikad posjetili ovo egzotično mjesto i kakvi su vaši dojmovi?

Credits: RichardSemik/123RF

Credits: RichardSemik/123RF

 

Leave a Reply