Tri mjesta Istre za vikend u kolovozu

Ako želite bijeg u dvoje i romantiku u Istri onda posjetite jedno od sljedećih mjesta. Ovo su tri odlična mjesta Istre za vaš odmor u prirodi u kolovozu. Predlažemo da rezervirate boravak već danas preko linkova ispod jer se hoteli i apartmani brzo rasprodaju.

Motovun

Posjetite Motovun, čarobni biser Istre koji nudi predivan panoramski pogled, vrhunski wellness u hotelu Kaštel i naravno vrlo bogatu gastro ponudu od koje izdvajamo specijalitete sa istarskim tartufama. Motovun će vam pružiti predivne terase restorana, romantičnu atmosferu i odličan wellness koji možete dobiti u hotelu Kaštel. Provjerite – cijenik smještaja u Motovunu.

Bale

Maleni gradić Bale sakrio se nedaleko Rovinja. Ovo je odličan izbor za boravak u blizini mora pa možete uz Baleposjetiti Rovinj i okolicu. Bale je gradić popločen kamenim i uskim ulicama, a okružuje ga predivna priroda. Ovdje možete uzeti odmor u jednom od apartmana i uživati u vožnji biciklima i kušanju istarske kuhinje. Pogledajte – apartmani u Bale-u.

Vodnjan

Još jedan predivan maleni grad u Istri. Vodnjan se nalazi blizu Pule i do njega možete najbolje autom za manje od 3h iz Zagreba. Vodnjan je mjesto koje ima jako dugu povijest i na svakom koraku možete pronaći neki detalj koji datira još iz doba rimljana. U Vodnjanu možete uživati u sportu, probati lokalnu kuhinju i razgledali spomenike i druge zmamenitosti dok je ljeti mjesto uvijek prepuno manifestacija.

credits. Istra by misterbeautful/can stock photo

Leave a Reply