Tri grada u Dalmaciji za najbolji vikend odmor u listopadu

Ako želite bijeg u dvoje i romantiku u Dalmaciji onda posjetite jedno od sljedećih mjesta. Ovo su tri odlična mjesta Dalmacije za vaš odmor u listopadu ove godine. Predlažemo da rezervirate boravak već danas preko linkova ispod jer se hoteli i apartmani brzo rasprodaju.

Zadar

Posjetite Zadar, slikoviti biser Jadrana koji nudi predivan ugođaj, velik broj događanja i top hotele za parove, ali i za cijelu obitelj. U Zadru možete dobit i all inclusive paket boravka u hotelu i to već  od 400 kuna po osobi.Zadar je grad vrlo lijepe kulture i bogate povijesti. Provjerite – cijenik hotela i apartmana u Zadru

Trogir

Trogir je zaista jedan od najslikovitijih gradova Hrvatske. Nalazi se na 4h autom od Zagreba, a nudi bogatu povijest, odlične muzeje i galerije, lijep pogled na more, šetnice i naravno odličnu gastro ponudu. Za odličan boravak tu su hoteli s doručkom za vikend već do 150 kuna po osobi. Provjerite ovdje – Cijene boravka za vikend u Trogiru.

Dubrovnik

Ako želite avionom za vikend onda je najbolje birati odmor u Dubrovniku. Letovi iz Zagreba za 560 kuna povratno i još toliko za vikend boravak u jednom od mnogobrojnih spa hotela u Dubrovnika. Idealan izbor za romantičan bijeg u dvoje ovog listopada. Ponude provjerite ovdje – cijene boravak u Dubrovniku.

Credits: MikolajCepil/123RF

Leave a Reply