Toskana, srce Italije

Toskana, srce Italije. Jedna od najljepših destinacija na svijetu. Najbolja destinacija za posjetiti od travnja do rujna. Putujte na 3-5 dana i upoznajte predivnu Toskanu.

Toskana ili srce Italije je magično mjesto koje sadrži svjetski najljepše i najbolje gradove. Toskana i susjedna Umbria su najljepši dijelovi Italije. Osim poznate Firence, Pise i Bologne, Italija i ova njezina regija skrivaju mnoge druge gradove koji imaju velike skrivene dragulje u svojim umjetničkim dijelima, te svojom ljepotom oduzimaju dah posjetiteljima. Izdvajamo mjesta kao što su Antica, Tivoli, Parma, Ravenna, San Marino i Modena.

Preporučujemo da posjetite Uffizijevu galeriju, Davidov kip kao i mnoge druga velika dijela koja se nalaze u Firenci. Posjetite Bolognu i popnite se na Anselini tornjeve. Kušajte slavni bolognese u srcu Bologne i probajte najbolji sladoled na svijetu. Fotografirajte se i uživajte u ljepoti Ponte Vecchio mosta u srcu Firence. Posjetite predivnu Pisu i pogledajte svjetsko čudo i Pisin toranj. Posjetite Tivoli i njegove božanstvene vrtove.

Preporučujemo let iz Hrvatske u Rim ili Firencu odakle ostatak Italije možete vidjeti brzo i jeftino koristeći vlak, najbrži način putovanja Italijom i ujedno najjeftiniji način putovanja. Obavezno posjetite Duomo, najveću atrakciju Firence. Popijte kavu na Trgu Piazza Michelangelo.Putujte vlakom iz Pise za Firencu ili Luccu i pogledajte predivan krajolik Toskane. Savršeno vrijeme za ovakvo putovanje je od travnja pa sve do kraja rujna.

Putovanje kroz Toskanu i njezine ljepote te seoski mir ispuniti će vam dušu. Upoznajte srce Toskane i iznajmite villu ili apartman na tjedan dana kako bi mogli u miru upoznati ovu predivnu talijansku regiju. Iznajmite bicikl ili automobilo posjetite i najmanja sela i gradove Toskane. Za sva putovanja u Toskanu molimo vas da posjetite naše suradnike na Putujmo Jeftino.

Source: Jakobradlgruber/123RF

Source: Jakobradlgruber/123RF

Leave a Reply