Top europskih 5 otoka koje trebate posjetiti u ljeto

Ljeto nam dolazi iako je zima tek službeno stigla i naravno vrijeme je za planiranje, ali i rezervaciju ljetovanja. Kao i uvijek i sada vrijedi ona stara da tko planira prvi najjeftinije prolazi pa tako savjetujemo da već u siječnju planirate, a najkasnije do ožujka da rezervirate avionske karte i smještaj za nadolazeće ljetovanje. Pogledajte top 5 otoka koje trebate posjetiti u 2018.godini. Provjerite aktualne cijene na ovim destinacijama klikom ovdje – Tražilica jeftinih hotela. Kliknite ovdje i uzmite si popust u iznosu od 30 eura – Airbnb pozivnica.

Credits: Tatiana Popova/123RF/Santorini

Credits: Tatiana Popova/123RF/Santorini

Santorini

Ako ste zaljubljeni, tražite romantičan bijeg u dvoje ili želite nekamo za medeni mjesec onda je ljetovanje na Santoriniju najbolja opcija. Letovi se mogu pronaći i za manje od 100 eura dok su cijene smještaja povoljne i iznose oko 200 kn po osobi za noćenje. Santorini se smatra jednim od najslikovitijih i najromantičnijih otoka svijeta. Pogledajte cijene na otoku klikom ovdje – Santorini.

Tenerife

Otoci vječnog proljeća su idealna lokacija za zabavu, kupanje i vodene sportove. Ovo je odličan otok za uzimanje rent-a-car-a i uživanje u istraživanju egzotike ovog mjesta. Tenerife su poznate ne samo po predivnim plažama nego i po odličnom izboru noćnih klubova i kafića. Cijene provjerite ovdje – Tenerife.

Mallorca

Mallorca je najljepši otok Baleara i jedno od onih mjesta koje su kao stvoreni za odmor za mlađu populaciju. Posjetite ovaj otok u srpnju i kolovozu kada je sezona u tijeku i kada se ovdje događanju mnogobrojne aktivnosti i koncerti.

Sardinija

Predivna Sardinija jedan je od najljepših otoka Mediterana. Blaga klima, predivan krajolik, odlična gastro ponuda i čarobne bijele plaže. Sardinija je apsolutnih hit pogodat za posjetiti u 2017 godini. Do Sardinije možete letjeti zaista povoljno s Ryanairom. Smještaj potražite ovdje – Hoteli na Sardiniji.

Malta

Kultura, plaže, romantične uvale i čarobne lokacije samo su mali dio onoga po čemu je Malta poznata. Ovaj predivan otok je ujedno i najbolja budžet destinacija zbog svojih niskih cijena. Napominjemo kako su cijene u ljeto vrlo skupe pa je potrebno da rezervirate smještaj na Malti već sada ili najkasnije do travnja. U tijeku sezone gotovo je nemoguće pronaći smještaj na otoku.

Jeste li već posjetili ove otoke? Ostavite nam komentar s vašim dojmovima.

Credits. Malta, by AnibalTrejo/Can Stock Photo

Credits. Malta, by AnibalTrejo/Can Stock Photo

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
636