Top destinacije – Lisabon

Lisabon je jedna od najtraženijih destinacija za putovanje ove jeseni. Zbog svoje ugodne klime i prijateljski raspoloženih ljudi koji tamo žive Lisabon je rado posjećena destinacija kroz cijelu godinu. Ove jeseni možete jeftino avionom iz Zagreba u Lisabon, a razloga za putovanje je zaista puno.

Lisabon trebate posjetiti zato što je:

  • Hrana odlična
  • Klima ugodna
  • Visoke su temperature
  • Cijena smještaja niska
  • Grad prepun događanja
  • Zbog kulture i povijesti grada

Lisabon je najzapadniji grad Europe i najsunčaniji grad Zapadne Europe. Ovdje možete uživati u ugodnih 20°C čak i u studenom i prosincu. Kiše nema puno, a vjetar je slab pa možete uživati u kratkim rukavima i sunčanju i kroz cijeli listopad.

Centar Lisabona je prepun spomenika, trgova, ostataka iz bogate povijesti i zaista je pravi užitak šetati ovim gradom i vidjeti svu tu silnu povijest i kulturu. U centru možete pronaći velik broj kultnih kafića i neobičnih restorana.

Ako se odlučite putovati u Lisabon predlažemo da pogledate cijene noćenja preko Hotelscombined stranice. Trenutno su akcije za smještaj ove jeseni i noćenja u apartmanima u centru Lisabona se kreću već od 100 kuna po osobi.

Top destinacije – Lisabon

Source: SPavone/123rf

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
568