Top 8 stvari koje morate napraviti u Berlinu

Ako planirate putovanje u Berlin nadamo se da će vam ovi savjeti pomoći oko odlučivanje što ćete prvo napraviti pri dolasku u ovaj predivan grad. Ukoliko tražite jeftin smještaj možemo predložiti da ga pogledate ovdje – Jeftini hoteli u Berlinu. Mi preporučujemo ovaj hotel – HOTEL ROSSI. Ako tražite jeftin let u Berlin preporučujemo stranicu prijevoznika Eurowings. Top 8 stvari koje morate napraviti u Berlinu.

Source: Tomas1111 / RF123

Source: Tomas1111 / RF123

Šoping u Mauer parku

Mauer Park je odlično mjesto gdje možete povoljno kupiti suvenire, ali i poklone za prijatelje. Ovdje se zaista može pronaći svašta za kupiti.

Posjetite Brandenburška vrata

Jedna od najpoznatijih znamenitosti ne samo u Berlinu nego i u Europi.

Posjetite židovski muzej u Berlinu

Predivna arhitektura i poseban način kroz koji možete vidjeti povijesti Židova u ovome gradu.

Posjetite Berlinski zid

Ili barem ono što je ostalo od njega. Ova znamenitost krije bogatu povijest i obavezan je postaja pri putovanju u Berlin. Ukoliko ju ne posjetite to je kao da u Londonu niste vidjeli Big Ben.

Šetajte i vozite bicikl

Iznajmite bicikl i krenite u istraživanje predivnih i slikovitih ulica ovog grada. Romantična šetnja kanalima, mostovima i parkovima oduševiti će vas i natjerati da se zaljubite u ovaj grad.

Plešite u noćnim klubovima

Berlin ima možda i najbolju glazbenu scenu u Europi. Ovaj grad ima na stotine vrhunskih disko klubova i svaku večer se odvoja na nekoliko desetaka partya ili koncerata. Ako volite glazbu i ples onda zaista morate posjetiti Berlin.

Posjetite Berlinsku Katedralu

Jedna od najljepših katedrala u Njemačkoj

Otok muzeja

Posjetite mali otok u sred Berlina na kojemu se nalaze muzeji odakle je ovaj otok i dobio naziv otok muzeja.

 

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
610