Top 8 destinacija na koje trebate odvesti  svoju djevojku

Putovanja su odličan izbor za opuštanje, nove spoznaje i obogatit će vaš duh i um, ali će i uljepšati njezine osjećaj prema vama. Ovo su destinacije na koje bi trebali povesti djevojku. Top 8 destinacija na koje trebate odveesti  svoju djevojku. Tražite jeftine aviokarte? Potražite ih ovdje – Putujmo jeftino. Smještaj možete pronaći povoljno na tražilici Hotelscombined.

Credits: Rome by Scaglieri/123RF

Credits: Rome by Scaglieri/123RF

Rim

Vječni grad Rim uvijek je dobar izbor za putovanje, a trenutno je i jedna od najpovoljnijih destinacija do koje možete jeftino avionom iz Trsta ili Zagreba.

Bali

Otok Bogova i jedno od najljepših mjesta za opušteni odmor na plažama.

Santorini

Za sve koji su u potrazi za onim čarobnim zalaskom sunca, a osim toga žele vidjeti nešto posebno i neopisivo lijepo.

Maldivi

Raj na Zemlji koji će cijeniti svaka mlada dama pa i ona ne tako mlada.

Sejšeli

Još jedan raj na Zemlji koji je kao stvoren za daleko i romantično putovanje i odmor daleko od svih briga i posla koji vas čeka kod kuće.

New York

Nije ovo samo šoping meka nego i grad romantične atmosfere, predivnih parkova i bogate kulture.

Sevilla

Andaluzija je regija plesa, dobre hrane i bogate povijesti, a Sevilla je sve ovo pa i mnogo više. Ovaj grad će vas natjerati da se zaljubite u njega, a ona u vas.

Dubai

Svaka žena voli malo i luksuza, a gdje ćete ga pronaći više nego u Dubaiju

Credits: Philipus/Dubai/123RF

Credits: Philipus/Dubai/123RF

 

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
634