Top 8 destinacija koje će biti hit u 2020.godini

Ako tražite inspiraciju za putovanje ili jednostavno ne možete odlučiti koje sljedeće mjesto posjetiti dopustite da Vam pomognemo pri izboru. Ovo je top 8  destinacija koje će biti hit za putovanja sljedeće godine. Planirajte rano pa barem tri mjeseca unaprijed rezervirajte hotel i  aviokartu kako bi uhvatili najbolje firstminute ponude.

Bogota

Predivna Bogota se nalazi u Kolumbiji i spada među egzotične destinacija. Putovanje u Bogotu nije skupo i najskuplji dio putovanja je aviokarta. Trenutno čak i iz Zagreba možete do Bogote za oko 4200 kuna avionom. Cijene noćenja već od 100 kn provjerite ovdje – Hoteli u Bogoti.

Venecija

Venecije je jedno vrijeme bila najposjećenija, pa opet nije, pa sada opet bude :). Ovaj grad je idealan izbor za vikend odmor jer do njega možete busom ili autom za oko 4h. Cijene noćenja nisu skupe ako rezervirate smještaj jako rano, a najbolju cijenu dobivate preko OVOG LINKA.

New Orleans

New Orleans je jedan od najvećih i najljepših gradova Amerike. Grad prepoznatljive kulture, šarene arhitekture i odlične gastro ponude. Za putovanje u New Orleans trebate dobiti vizu za Ameriku. Cijene u gradu možete provjeriti preko ovog linka.

Kairo

Kairo je opet popularno odredište. Nekad su sve agencije nudile ponude za ovaj grad, ali danas je to rijetkost. Ipak ako želite putovati u Kairo to nije skupo. Aviokarta sa 7 noćenja u hotelu po osobi može se pronaći već od 3000 kuna. Cijene u Kairu provjerite OVDJE.

Peking

Peking je još jedna daleka destinacija na ovom popisu. Kina je uvijek odličan izbor za putovanje, bez obzira želite li gastro putovanje, istraživati kulturu ili povijesti. Do Pekinga možete avionom već od 3400 kuna po osobi. Cijene hotela provjerite ovdje – Cijene hotela u Pekingu.

Algarve

Algarve u Portugalu je jedan od najsunčanijih destinacija u Europi. Odlična klima, predivne plaže i top ponuda vina, sireva i pršuta. Obožavati ćete Algarve i njegove gradiće i sela. Do ove destinacije možete na budžetu manjem od 2000 kuna. Hotel 5 noćenja i povratna karta može se rezervirate za oko 1500 kuna po osobi. Provjerite cijene – Algarve cijene noćenja.

Gdansk

Gdansk u Poljskoj je jedan od skrivenih bisera Europe. Grad ima bogatu povijest i kulturu, slikovitu arhitekturu, niske cijene i odličnu ponudu barova i restorana. Zaista ne možemo pronaći razlog zašto nebi posjetili ovaj grad. Cijene hotela u Gdansku provjerite ovdje – Hoteli u Gdansku.

Sankt Peterburg

Jedan od najvećih i najljepših gradova Rusije ponovno će biti hit destinacija. Sankt Peterburg je zaista predivan i slovi kao jedan od najslikovitijih gradova, a najviše će se svidjeti ekipi koja žele odličan spoj povijesti, arhitekture, ali i zabave. Pogledajte cijene hotela i apartmana.

credits. Sankt Peterburg by Doroshin/123rf

Leave a Reply