Top 8 destinacija koje će biti hit u 2021.godini

Ako tražite inspiraciju za putovanje ili jednostavno ne možete odlučiti koje sljedeće mjesto posjetiti dopustite da Vam pomognemo pri izboru. Ovo je top 8  destinacija koje će biti hit za putovanja sljedeće godine. Planirajte rano pa barem tri mjeseca unaprijed rezervirajte hotel i  aviokartu kako bi uhvatili najbolje firstminute ponude.

Bogota

Predivna Bogota se nalazi u Kolumbiji i spada među egzotične destinacija. Putovanje u Bogotu nije skupo i najskuplji dio putovanja je aviokarta. Trenutno čak i iz Zagreba možete do Bogote za oko 4000 kuna avionom. Cijene noćenja već od 100 kn provjerite ovdje – Hoteli u Bogoti.

Maroko

Jedna od najegzotičnijih destinacija svijeta. Maroko se nalazi u Africi i slovi kao jedna od najživopisnijih destinacija. Savršen izbor za ljubitelje kulture i dobre gastro ponude. Cijene hotela provjerite ovdje – Hoteli u Maroku.

Venecija

Venecije je jedno vrijeme bila najposjećenija, pa opet nije, pa sada opet bude :). Ovaj grad je idealan izbor za vikend odmor jer do njega možete busom ili autom za oko 4h. Cijene noćenja nisu skupe ako rezervirate smještaj jako rano, a najbolju cijenu dobivate preko OVOG LINKA.

New Orleans

New Orleans je jedan od najvećih i najljepših gradova Amerike. Grad prepoznatljive kulture, šarene arhitekture i odlične gastro ponude. Za putovanje u New Orleans trebate dobiti vizu za Ameriku. Cijene u gradu možete provjeriti preko ovog linka.

Miami

Sunčani Miami na Florid jedna je od najboljih destinacija svijeta. Klima je ovdje zaista savršena. Odličan izbor za ljubitelje sporta, glazbe, plaža i shoppingiranja. Cijene provjerite ovdje – Hoteli u Miamiju.

Kairo

Kairo je opet popularno odredište. Nekad su sve agencije nudile ponude za ovaj grad, ali danas je to rijetkost. Ipak ako želite putovati u Kairo to nije skupo. Aviokarta sa 7 noćenja u hotelu po osobi može se pronaći već od 3000 kuna. Cijene u Kairu provjerite OVDJE.

 

Gdansk

Gdansk u Poljskoj je jedan od skrivenih bisera Europe. Grad ima bogatu povijest i kulturu, slikovitu arhitekturu, niske cijene i odličnu ponudu barova i restorana. Zaista ne možemo pronaći razlog zašto nebi posjetili ovaj grad. Cijene hotela u Gdansku provjerite ovdje – Hoteli u Gdansku.

Sankt Peterburg

Jedan od najvećih i najljepših gradova Rusije ponovno će biti hit destinacija. Sankt Peterburg je zaista predivan i slovi kao jedan od najslikovitijih gradova, a najviše će se svidjeti ekipi koja žele odličan spoj povijesti, arhitekture, ali i zabave. Pogledajte cijene hotela i apartmana.

 

KORISTITE STRANICU BOOKING?

Booking je najveća stranica na svijetu za online rezervacije smještaja. Ovo je 100% siguran i najpovoljniji način za rezervirati smještaj. Stranica podržava Hrvatski, Bosanski i Srpski jezik, radi savršeno na svim uređajima i samo vas par klikova prstom ili mišem dijele do rezervacije apartmana i hotela. Sve što trebate je rezervirati smještaj, a možete platiti tek pri dolasku i uzeti opciju besplatno otkazivanje što se pokazalo kao najbolji način jer zbog posla, zdravlja, situacije s koronom ponekad morate odgoditi putovanje. Klikni ovdje – BOOKING i pogledaj najbolje ponude.

credits. Sankt Peterburg by Doroshin/123rf

Leave a Reply