Top 7 gradova Europe za posjetiti u jesen/zimu 2018.

Tražite najbolje europske destinacije za putovanje ove jeseni i zime? Predlažemo da pogledate ponude putovanja za jednu od ovih destinacija na stranici Putujmo Jeftino ili pronađete putovanje preko tražilice Skyscanner i rezervirate ga. Top 7 gradova Europe za posjetiti u jesen/zimu 2018.. Smještaj na ovim destinacijama možete povoljno pronaći preko najveće tražilice hotela – Hotelscombined. Jeftina putovanja preporučujemo da pogledate na blogu Putujmojeftino.

Credits: Rome by Scaglieri/123RF

Credits: Rome by Scaglieri/123RF

Rim

Vječni grad Rim najbolja je destinacija za posjetiti u jesen ove godine. Letovi iz Zagreba dostupni su od 129 eura, a smještaj u hotelu u centru grada možete rezervirati klikom ovdje – Hoteli u Rimu.

Lisabon

Putovanja u Portugal su ove godine apsolutni hit. Putujte u Lisabon već od 169 eura avionom iz Zagreba od listopada do prosinca. a smještaj u hotelu u centru grada možete rezervirati klikom ovdje – Hoteli u Lisabonu.

Porto

Porto je jedan od najljepših obalnih gradova Europe. Poznat po svojoj kulturi, dugoj povijesti i vrhunskoj hrani Porto je pravi izbor za romantičan bijeg ove jeseni. a smještaj u hotelu u centru grada možete rezervirati klikom ovdje – Hoteli u Portu.

Credits: MartinLehmann/123RF

Credits: MartinLehmann/123RF

London

Istražite britanske muzeje, probajte neku od najbolje ulične hrane na svijetu i upijte bogatu kulturu i prestiž ovog mega grada. Letovi iz Zagreba trenutno su na akciji i iznose manje od 100 eura po osobi, a smještaj u hotelu u centru grada možete rezervirati klikom ovdje – Hoteli u Londonu.

Pariz

Pariz, biser i srce Francuske najbolja je zimska destinacija za zaljubljene. Ispunjen ikoničnim muzejima, bogatim galerijama i otmjenim restoranima. Pariz je grad koji se treba doživjeti u jesen i zimu. Letovi već od 129 eura, a smještaj u hotelu u centru grada možete rezervirati klikom ovdje – Hoteli u Parizu.

Prag

Probajte najbolje pivo na svijetu, uživajte u top gastro delicijama i doživite jedan od najposebnijih gradova na svijetu. Letovi iz Zagreba već od samo 92 eura, a smještaj u hotelu u centru grada možete rezervirati klikom ovdje – Hoteli u Pragu.

Amsterdam

Grad zabave, najzabavniji, ali i kulturno među najboljim gradovima Europe. Amsterdam je grad u kojem se isplati biti opušten i otkačen, a opet tako je moderan i kulturno bogat da nećete moći vjerovati. Amsterdam je top izbor za putovanje ove zime. Letovi iz Zagreba već od 89 eura, a smještaj u hotelu u centru grada možete rezervirati klikom ovdje – Hoteli u Amsterdamu.

Credits: Amsterdam by Ivantagan/123RF

Credits: Amsterdam by Ivantagan/123RF

Leave a Reply