Top 7 destinacija koje svi žele posjetiti

Odlučili ste se napokon za jedno veliko putovanje i želja vam je posjetiti jednu od najboljih destinacija? Donosimo vam popis od top 7 destinacija koje svi žele posjetiti pa se nadamo da ćete izabrati jednu od ovih destinacija i posjetiti ju ove godine.

Credits: Leung cho pan/123RF

Hong Kong

Predivni Hong Kong jedna je od najposebnijih destinacija, ali na žalost mnogi ju vide samo na televiziji u reportažama na vijestima ili u starim akcijskim filmovima iz 90-tih. Do Hong Konga možete putovati jeftino, a trenutno iz Zagreba imate ponudu letova već od 3600 kuna po osobi.

Maldivi

Raj na Zemlji koji nema mana. Ne postoji razlog zašto bi netko odbio putovati na Maldive. Ako ste oduvijek željeli vidjeti kako je to na ljetovanju slavnih i bogatih onda je najbolji način da rezervirate odmor na Maldivima. Putovanja su dostupna već od 4200 kuna (polazak iz Zagreba).

New York

Grad o kojem svi pričaju. Ovaj grad ima gotovo sve, ali na žalost uz to dolazi i vrlo visoka cijena. Ako vam budžet nije manji od 7000 kuna onda možete u New York, a jedina prepreka je viza koju nije baš sasvim jednostavno za dobiti kao i za neke druge destinacije.

Bangkok

Grad raznolikosti, predivan grad koji savršeno prikazuje život u Aziji. Ako volite hramove, visoke temperature i jeftinu hrana s uličnih marketa uživat ćete na ovoj destinaciji. Letovi iz Zagreba za zimu 2018./2019. su dostupni već od 3200 kuna.

Pariz

Europski biser koji slovi kao jedan od najslikovitijih i najromantičnijih gradova svijeta. Putovanja u Pariz nisu skupa, a opet riječ je o destinaciji koju svi žele vidjeti i mnogi se kunu da je to broj 1 destinacija u Europi.

Sydney

Daleka i veličanstvena Australija predivna je destinacija za putovanja, a Sydney je najljepša destinacije te zemlje. Putovanja u Australiju nisu jeftina, ali nisu ni približno skupa kao što ih prikazuju putničke agencije. Jedna avionska karta i smještaj u hotelu u trajanju od 8 dana koštat će vas oko 9000 kuna.

Istanbul

Istanbul je grad koji spaja najbolje od Europe i Azije. Grad s gotovo 20 milijuna stanovnika i uvjerljivo najjeftinija destinacija s ovog popisa. Istanbul ima sve i obožavat ćete ovaj grad i sigurni smo vratiti se u njega nekoliko puta.

Source: YalcinSerkaya/123RF

Leave a Reply