Top 5 stvari što napraviti na Santoriniju

Otok Santorini jedna je od najljepših destinacija za ljetovanje, a zbog svoje slikovitosti, romantičnih zalazaka sunca i predivnog mora već nosi naziv najbolje destinacije za medeni mjesec. Ako želite posjetiti Santorini zapamtite napraviti ovih 5 stvari. Klikom na tražilicu ispod možete pogledati i jeftin smještaj za odmor na Santoriniju.Booking.com

 

Ako želite provjeriti cijene najpovoljnijih i najboljih hotela i apartmana na Santoriniju. Kliknite u tablicu ispod i  samo upišite željene termine i pogledajte cijene.

 

Posjetite Theru

Posjetite Theru, drevni grad na strmim sijenama na visini od 360m. Ovaj grad je dobio ime po mitskom vladaru otoka,a nastanjen je još od 9.st.pr.Kr.

Odmor na plaži Kamari

Plaža Kamari je uvjerljivo najposjećenija i najljepša plaža na Santoriniju, a nalazi se nasuprot mirne Oije i There, na suprotnoj strani otoka. Uz odličnu klimu i toplo more ovdje se možete zabaviti i u mnogobrojnim klubovima i restoranima. Najpovoljniji hoteli ovdje

Nea Kameni

Nea Kameni je uspavani vulkanski otočić i odličan izbor za posjet prilikom boravka na Santoriniju.

Uživanje u Firi

Fira je glavni grad Santorinija i grad koji nudi najslikovitiji i najživopisiniji prikaz zalaska sunca. Cijene su ovdje na žalost vrlo visoke, ali se u svakom slučaju isplati platiti boravak u Firi ili barem dolazak na romantičnu večeru koju ćete pamtiti cijeli život.

Odmor na bazenima Oije

Oia je najmirniji dio Santorinija, bijelo-plavi raj koji sa svojim luksuznom hotelima i predivnim bazenima nudi savršeno opuštanje za dušu i tijelo. Ako volite mir i tišinu, a opet želite uzivati u luksuzu, Oia je mjesto za vas.

Credits: Tatiana Popova/Santorini/123 RF

Credits: Tatiana Popova/Santorini/123 RF

Leave a Reply