Top 5 stvari koje morate napraviti u Amsterdamu

Prilikom putovanja u Amsterdam bitno je da ga doživite na originalan način. Predlažemo da napravite ovih 5 stvari kako bi doživjeli grad i uživali na jedan poseban način. Za jeftina putovanja u Amsterdam predlažemo da posjetite stranicu Putujmo Jeftino gdje možete pronaći velik izbor jeftinih putovanja u Amsterdam. Cijene hotela i apartmana u Amsterdamu pogledajte ovdje.

Iznajmite bicikl

U Amsterdamu jednostavno morate unajmit bicikl na jedan dan i provesti taj dan u obilasku svih znamenitosti i to na biciklu. Vidjet ćete kako je bicikl ovdje glavno prijevozno sredstvo i najbolji način za upoznati grad je upravo vožnjom biciklom kroz njegove predivne i slikovite ulice i kanale.

Posjetite Crvenu Četvrt

Famozna Crvena Četvrt je nezaobilazna znamenitosti. Zapravo ovo nije znamenitost nego dio grad, ali poseban dio kakav nigdje drugdje na svijetu nećete vidjeti. Najbolje vrijeme za posjet je između 18 i 21h.

Opustite se u Bulldog kafiću

Famozni Bulldog kafić je mjesto koje morate vidjeti i gdje se možete opustiti na više načina. Uživajte uz odličnu kavu ili nešto malo snažnije.

Posjetite kuću Anne Frank

Od svih znamenitosti najviše bi izdvojili kuću Anne Frank koja je nezaobilazna atrakcija.

Uplatite krstarenje kanalima

Nije skupu, ne traje dugo, a pružit će vam poseban način da vidite grad. Vožnja kanalima kroz Amsterdam traje oko 60-90min, a stajat će vas oko 15 do 20 eura po osobi. Za nešto više novca možete uzeti i privatnu turu gliserom.

Leave a Reply